‘Άρωμα Γυναίκας στην Πειθαρχική επιτροπής της ΕΠΣ Ζακύνθου και μάλιστα στην  θέση του Προέδρου! Σύμφωνα με έγκυρες δημοσιογραφικές  πληροφορίες υπάρχουν ανακατατάξεις στα ενδότερα της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣ Ζακύνθου, Συμπαθούς για εμάς Επιτροπής, αντιπαθούς για τους ποδοσφαιριστές και για τους παράγοντες λόγω των ποινών που επιβάλλονται!

Η ΕΠΣ Ζακύνθου στα πλαίσια αναβάθμισης και ανανέωσης προέβη σε ανασυγκρότηση της συγκεκριμένης επιτροπή της με αλλαγή Προέδρου… Στην θέση του μέχρι πρότινος προέδρου Δημήτρη Ποταμίτη τοποθετήθηκε η κα Σοφία Φωτοπούλου Νομικός στο επάγγελμα! Άρωμα γυναίκας λοιπόν εις τα ενδότερα της ΕΠΣ Ζακύνθου, κάτι που δείχνει ότι η ΕΠΣ εκσυγχρονίζεται ιδιαίτερα σε μια Επιτροπή όπου όλα αυτά τα χρόνια ήταν ανδροκρατούμενο οχυρό! Και μερικοί μπορεί να χαίρονται ότι πήγε γυναίκα στη συγκεκριμενη θέση άλλα η ίδια σε θέματα που αφορούν το αθλητικό δίκαιο δεν»παίζει». Αυτό λένε οι πληροφορίες που έχουμε συλλέξει.

Η κα Φωτοπούλου είναι η πρώτη γυναίκα και μάλιστα πρόεδρος στην συγκεκριμένη Επιτροπή .  Αυτό που μένει είναι ν υπάρξει και η επίσημη ανακοίνωση από την ίδια την ΕΠΣ Ζακύνθου για τις αλλαγές στην δομή της Πειθαρχικής της Επιτροπής.

H νέα Πρόεδρος Έχει διατελέσει ειδική συνεργάτης επί νομικών θεμάτων στο Δήμο Ζακύνθου , Τράπεζες και αλλά ΝΠΔΔ. Έχει εμπειρία στο αθλητικό δίκαιο ,ασκεί μάχιμη και συμβουλευτική δικηγορία, μιλάει 3 ξένες γλώσσες και είναι υποψήφια κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου.

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.