Με μια αιχμηρή  ανακοίνωση το διοικητικό Συμβούλιο του Αίολου Σαρακηνάδου κατηγορεί τον διαιτητή Θωμά Τρομπούκη για την τετραετή  εμμονή που δείχνει εις βάρος της ομάδας. Επίσης ο Αιολος Σαρακηνάδου ζητά από την Επιτροπή πρωταθλήματος και την Επιτροπή διαιτησίας την δια παντός εξαίρεση του συγκεκριμένου διαιτητή από τα παιχνίδια της ομάδας

 

 ΘΕΜΑ: EΞΑΙΡΕΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

 ΠΡΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

ΚΟΙΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ

 

Ερχόμαστε στη δυσάρεστη θέση να ζητήσουμε την εξαίρεση του διαιτητή ΤΡΟΜΠΟΥΚΗ ΘΩΜΑ από τα παιχνίδια της ομάδας ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ διότι εκτός από την επαναλαμβανόμενη ΕΜΜΟΝΗ-ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ που επιδεικνύει 4 χρόνια στην ομάδα μας σε αντίθεση με όσα γεγονότα συμβαίνουν και είναι της αρμοδιότητας του επιδίδεται σε σχόλια κριτικού σχολιαστή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχοντας άγνοια δυστυχώς του Κ.Α.Π. (άρθρο 73 παρ. 6.) όπως και του ΔΙΟΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗ (αν έχει υπογράψει όπως και είναι  υποχρεωμένος) (παρ.6) σύμφωνα με τα οποία ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΠΑΡΟΧΗ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΕΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΩΝ ΣΤΑ Μ.Μ.Ε., ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ-ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΚΡΙΣΕΙΣ Η ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΣΑΣ Η ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΗΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ.

Τέλος θεωρούμε αυτονόητο ότι θα τιμωρηθεί για παραδειγματισμό, διότι θα δημιουργηθεί προηγούμενο όταν με το παραμικρό έχοντας λίγα λεπτά ΕΞΟΥΣΙΑΣ τιμωρεί ενώ όταν πέφτει σε παράπτωμα μένει στο απυρόβλητο.

Ίσως τον ελεύθερο του χρόνο τον αξιοποιήσει διαβάζοντας καλύτερα τον Κ.Α.Π. και καλύψει τα όποια κενά του. Σας παραθέτω και το ΑΡΘΡΟ 73 και του Κ.Α.Π και το ΔΙΟΡΙΣΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΔΙΑΙΤΗΤΟΥ όπως και τα επίμαχα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ

Ο πρόεδρος Νίκος Μαρίνος Ξανθός

Ο Γραμματέας Απόστολος Ζώντος

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.