Τελικά η διαιτησία του αγώνα μεταξύ του ΑΟ Κατασταρίου και της Ζακύνθου θα είναι από το νησί.

Σύμφωνα με πληροφορίες διαιτητής του αγώνα θα είναι ό έμπειρος Αντώνης Πυλαρινός με βοηθούς τους Κώστα Ψάρρη και Θωμά Τρομπούκη. 4ος διαιτητής θα είναι ο Διονύσης Κλάδης.

Το βράδυ της Δευτέρας ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση στα γραφεία της ΕΠΣ Ζακύνθου μεταξύ της διοργανώτριας και των εκπροσώπων των δύο ομάδων (Καταστάρι και Ζάκυνθος).

Από την πλευρά της ΕΠΣ Ζακύνθου παραβρέθηκαν ο πρόεδρος Λεωνίδας Μαλιούφας, ο γραμματέας Χαρ. Ραυτόπουλος, ο ταμίας Νίκος Καλλιβωκάς αλλά και ο Β΄ Αντιπρόεδρος Μαρίνος Ζαφείρης. Στην αίθουσα βρέθηκε και ο Διονύσης Βοζαΐτης μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας.

Από την πλευρά των ομάδων το Καταστάρι εκπροσώπησε ο Παναγιώτης Πατρινός και τη Ζάκυνθο ο Στράτος Κουρούμαλος.

Στην συνεδρίαση αποφασίστηκε η 4άδα της διαιτησίας άλλα και πως πρέπει όλοι να χειριστούν το θέμα του παιχνιδιού. Από την πλευρά του ο Στράτος Κουρούμαλος εξέφρασε σοβαρά παράπονα στην διοργανώτρια αλλά και στο μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας για την αντιμετώπιση της ομάδας του από τους διαιτητές σε πολύ κρίσιμα παιχνίδια.

Ο κος Κουρούμαλος είχε τις αντιρρήσεις του για την διεξαγωγή του παιχνιδιού σε αυτό το γήπεδο που δεν πληροί τις προϋποθέσεις ασφαλείας και εξέφρασε το παράπονο του ότι και η ομάδα του ΑΟΚ δεν ήταν συμπαραστάτης στην προσπάθεια που έγινε για να ανοίξει έστω και για λίγο το δημοτικό.

Σε αυτή την τοποθέτηση απάντησε ο κος Πατρίνος ο οποίος ότι και ο ΑΟΚ από την μεριά του είχε στείλει έγγραφό στον Δήμο για να γίνει ο αγώνας στο Δημοτικό στάδιο.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση