Μετά από μια «μάχη» που κράτησε αρκετούς μήνες ο Ελατιακός είναι και πάλι έτοιμος να γράψει νέες σελίδες δόξας! Η ομάδα των ορεινών της βορειοδυτικής Ζακύνθου νίκησε χάρη στην βοήθεια των ανθρώπων που προσπάθησαν,  έβαλαν πλάτη και στο τέλος με πείσμα και θέληση κατάφεραν να βγάλουν από την «εντατική» τον Ελατιακό,  και να τον επαναφέρουν στη «ζωή» έστω και στην Β΄ κατηγορία του τοπικού Ζακύνθου! Την περασμένη Κυριακή (1/10) στο γήπεδο των Βολιμών έγινε η εκλογή του νέου   διοικητικού συμβουλίου, αυτό που θα κάνει ότι περνά από το χέρι του έτσι ώστε η ομάδα να κρατηθεί όρθια όχι μόνο αυτή την χρόνια αλλά και όλα τα χρόνια που θα έρθουν!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ελατιακού ΑΟ

Κατόπιν πρόσκλησης του απερχόμενου διοικητικού συμβουλίου του ΕΛΑΤΙΑΚΟΥ Α.Ο και του προέδρου αυτού Ακτυπη Νικολάου του Ευθυμίου, την Κυριακή 1/10/2017 παρευρέθηκαν στο γήπεδο Βολιμων και συγκεκριμένα στα αποδυτήρια οι ενδιαφερόμενοι για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. για την ποδοσφαιρική χρονιά 2017-2018. Κατόπιν συζήτησης και ανάλυσης της υπάρχουσας κατάστασης αποφασίστηκε ομόφωνα η σύσταση του νέου Δ.Σ. που έχει ως εξής:

Πρόεδρος:Ταβουλάρης Διονύσιος του Ιωάννη Αντιπρόεδρος: Παγανόπουλος Κωνσταντίνος του Βασιλείου Γενικός Γραμματέας:Θεοδόσης Νικόλαος του Διονυσίου Ταμίας:Θεοδόση Φωτεινή του Γεωργίου Μέλος:Χαρτάς Βασίλειος του Διονυσίου Μέλος: Θεοδόση Αναστασία του Ιωάννη Μέλος: Πυλαρινος Ιωάννης του Διονυσίου Μέλος: Θεοδόσης Ιωάννης του Μιχαήλ Μέλος: Ποταμίτης Διονύσιος του Μιχαήλ Μέλος: Μίχου Ρηγούλα του Διονυσίου Μέλος: Φραγκογιάννης Διονύσιος του Ζαχαρία Μέλος: Θεοδόσης Κωνσταντίνος του Διονυσίου.

 

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.