Ένα νέο ξεκίνημα είναι έτοιμη να κάνει η ομάδα του Ελατιακού. Η αγαπημένη ομάδα των ορεινών, της βόρειας Ζακύνθου, είναι έτοιμη για ένα ακόμη “ταξίδι” στο τοπικό ποδόσφαιρο του νησιού. Ένα ταξίδι, όμως διαφορετικό από τα αλλά και πως να μην είναι διαφορετικό, αφού ο μεγάλος και επιτυχημένος ζακυνθινός επιχειρηματίας Γιώργος Θεοδόσης (11880) δείχνει να είναι ο άνθρωπος που θα στηρίξει τα όνειρα και τις φιλοδοξίες όχι μόνο της ομάδας αλλά και όλων των νεαρών ποδοσφαιριστών που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή!

Οι βοήθειες που έχει δώσει σε αμέτρητους ζακυνθινούς όλα αυτά τα χρόνια ο ισχυρός άνδρας της  LEVANTE FERRIES και της  NEWSPHONE HELLAS είναι πάρα πολλές. Άλλωστε και ο ίδιος, χαμηλών τόνων δεν θέλει να βγαίνουν προς τα έξω. Το ίδιο ισχύει και για τον αθλητισμό στο νησί. Έχει βοηθήσει παρά πολλά σωματεία του τοπικού, την ομάδα της Ζακύνθου στις μεγάλες κατηγορίες, την ΑΓΕΖ του μπάσκετ αλλά και παλιότερα την ομάδα του χωριού του, εκεί που μεγάλωσε.  Τον Ελατιακό.

Σύμφωνα λοιπόν με διασταυρωμένες πληροφορίες ο κος Θεοδόσης είναι έτοιμος να βοηθήσει εκ νέου τον Ελατιακό τη νέα χρονιά στο τοπικό της Β΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Ζακύνθου. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο,  ότι το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας παραμένει ως έχει,  όπως φυσικά και ο πρόεδρός του ο “στρατιώτης” της ομάδας Διονύσης Ταβουλάρης.

Όμως δίπλα σε αυτούς θα βρίσκεται μια ομάδα ανθρώπων με προεξέχοντα τον Γιάννη Πυλαρινό ο οποίος είναι το δεξί χέρι του κου Θεοδόση στη Ζάκυνθο, ο άνθρωπος που κρατά τα “ηνία” των επιχειρήσεων του ισχυρού επιχειρηματία στο νησί. Ο κος Πυλαρινός λοιπόν τις τελευταίες ημέρες έχει “σηκώσει μανίκια” και εργάζεται πυρετωδώς σε έναν διαφορετικό χώρο από αυτόν που έχει μάθει. Τον χώρο του ποδοσφαίρου!

Η συνεργασία του Γιάννη Πυλαρινού με τους ανθρώπους του διοικητικού συμβουλίου είναι ‘άψογη. Στόχος είναι να δημιουργηθεί μια ομάδα δυνατή, κάτω από στέρεες βάσεις που θα στηρίξουν το “οικοδόμημα” όχι μόνο για φέτος αλλά και για τα επόμενα χρόνια. Οι πρώτες επαφές με ποδοσφαιριστές αλλά και με προπονητές έχουν γίνει. Σύμφωνα με πληροφορίες, ψηλά στην λίστα των προπονητών βρίσκεται ίσως ο καλύτερος του τοπικού πρωταθλήματος, ο άνθρωπος που ξέρει απ΄ έξω και ανακατωτά τους πάντες και τα πάντα και δεν είναι άλλος από τον Στράτο Κουρούμαλο. ”

Ο Δάσκαλος” όπως το αποκαλούν στο νησί,  έχει αποχωρήσει από την ομάδα της Ζακύνθου και έχει επικεντρωθεί στην άλλη ομάδα του τον Έσπερο. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο ότι βλέπει με καλό μάτι αυτή την προοπτική να αναλάβει προπονητής στην ομάδα του Ελατιακού και ίσως να υπάρξουν θετικές εξελίξεις σε αυτό το θέμα τις επόμενες ημέρες.  Επίσης η διοίκηση της ομάδας έχει προσεγγίσει κάποιους “μπαρουτοκαπνισμένους” παίκτες που κουβαλάνε χρόνια εμπειριών από τα πρωταθλήματα, όπως είναι ο Χρήστος Φυτόπουλος ο Ανδρέας Τριανταφυλλίδης, ο Παναγιώτης Μαρούδας, ο Παναγιώτης Φαραός.

Σίγουρα η ομάδα δεν θα αλλάξει ταυτότητα και θα συνεχίσει να έχει στις τάξεις της ποδοσφαιριστές από την ορεινή Ζάκυνθο. άλλωστε αυτό είναι και το μεγάλο ζητούμενο. Όμως αν μπορέσει να αποκτήσει και άλλους εμπειρότατους παίκτες και όλοι αυτοί να δημιουργήσουν ένα καλό μείγμα, τότε οι φίλοι της ομάδας (που είναι πάρα πολλοί) μπορούν να αρχίσουν να ονειρεύονται ένα καλύτερο αύριο όχι μόνο για την αγαπημένη τους ομάδα αλλά για την ευρύτερη περιοχή.

Η παρουσία το Γιώργου του Θεοδόση και των ανθρώπων του στην ομάδα αλλά και στο ερασιτεχνικό ζακυνθινό ποδόσφαιρο είναι βαρύνουσας σημασίας. Το ανύπαρκτο ενδιαφέρον της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας,  τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες, η έλλειψη υποδομών από την πολιτεία, δείχνουν τον άσχημο δρόμο που βαδίζει το άθλημα. Η παρουσία όμως τέτοιων ανθρώπων “φωτίζει” τον δρόμο και γίνεται ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.