Αβεβαιότητα για τους ποδοσφαιριστές που διαπιστώνουν ότι δεν μπορούν στην παρούσα φάση να αποδεσμευτούν! Υστάτη προσπάθεια στο παρά πέντε να βρεθούν 9 μέλη της ομάδας που να τρέξουν τις διαδικασίες και να βγάλουν την ομάδα από το αδιέξοδο. “Βέλη” Ραυτόπουλου για τους άφαντους που κάνουν αντιπολίτευση εκ του ασφαλούς!  

Άσχημες είναι οι εξελίξεις στην ομάδα του Παναρτεμισιακού, εξελίξεις που πάνε την ομάδα οριστικά και αμετάκλητα στον γκρεμό με ότι αυτό συνεπάγεται! Η αποχώρηση του  έμπειρου παράγοντα της ομάδας Χαρ. Ραυτόπουλου πρέπει να θεωρείται δεδομένη! Αυτό λέει το ρεπορτάζ, αυτό έλεγε και πριν από μερικές ημέρες! Το πρωί της Κυριακής, στο κοινοτικό γραφείο του χωριού, παρουσία αρκετών ποδοσφαιριστών αλλά  ελαχίστων μελών της ομάδας ο διοικητικός ηγέτης του Συλλόγου μίλησε και είπε πολλά… Πολλά που είχαν να κάνουν με την παρουσία του ίδιου στον σύλλογο αλλά και την απουσία των υπολοίπων από τα δρώμενα.

Απλοί παρατηρητές οι ποδοσφαιριστές που ήταν στην αίθουσα και άκουσαν όλα αυτά που έχουν συμβεί στο συμπαθή σύλλογο! Μαζί και ο προπονητής ο οποίος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα συμβαίνοντα στα ‘”Ελάφια” …Που όπως όλα δείχνουν οδεύουν ολοταχώς προς την λύση του πρωτοδικείου!

Στην αίθουσα , εκτός από τον Χαρ. Ραυτόπουλο βρέθηκαν οι Ανδρέας Αρβανιτάκης, Παν. Αρβανιτάκης, Νίκος Αρβανιτάκης, Παν. Αρκαδιανός και Κώστας Χαικάλης. Τον λόγο πήρε ο κος Ραυτόπουλος ο οποίος μίλησε για την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των παράτυπων δελτίων αλλά και  του Κορωνοϊού που  η ομάδα δεν είχε την δυνατότητα να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

Ο ίδιος δήλωσε,  ότι από την περσινή χρονιά είχε ανακοινώσει ότι θα αποχωρήσει από την ομάδα μόλις θα ολοκληρωνόταν η φετινή,  ανεξαρτήτου βαθμολογικής θέσεως. “Η απόφαση η δική μου είναι ειλημμένη και δεν θα αλλάξει” δήλωσε ο ‘έμπειρος παράγοντας. Και συνέχισε λέγοντας: “Πίστευα όμως μέσα μου ότι κάτι καλό θα γίνει στην ομάδα μέσα στην χρονιά και θα αναθεωρήσω την αρχική απόφαση. Αυτό όμως μετά λύπης μου δεν συνέβη ποτέ ακόμα και σήμερα 28 Ιουνίου πίστευα ότι θα έρθουν κάποιοι να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια αλλά μάταια  και έτσι εμμένω στην οριστική μου αποχώρηση”

Μίλησε για την απουσία των μελών από τις διαδικασίες αλλά και για την αλλαγή του μητρώου μελών που έκανε η προηγούμενη διοίκηση το 2017 κάνοντας τροποποίηση του μητρώου στο οποίο εγγράφτηκαν  νέα μέλη αφήνοντας ιστορικά-παλιά μέλη εκτός ομάδας στα μητρώα της Περιφέρειας. Ο κος Ραυτόπουλος δήλωσε ότι ο ίδιος ανακάλυψε ότι αυτός συνέχιζε να είναι επίσημα δηλωμένος πρόεδρος της ομάδας παρά την παραίτηση του στις 4/4/2016, στην εφορία Ζακύνθου, όπως και η κόρη του που φαινόταν γραμματέας!

Με έγγραφα αποκάλυψε ότι η ομάδα είναι καθαρή και δεν χρωστάει ούτε ‘ένα ευρώ. Αποκάλυψε η ομάδα είχε έσοδα μόνο 450 ευρώ από την λέσχη και τα έξοδα ήταν περίπου 20.000 τα οποία τα έβαλε ο ίδιος στην ομάδα. Μάλιστα,  σε μια αποστροφή του λόγου και απευθυνόμενος στους ποδοσφαιριστές ζήτησε από τους ίδιους να πουν αυτό που είχαν ακούσει  ότι υπήρχαν 5.000 ευρώ στο χωριό αλλά θα τα έδιναν κάποιοι  μόνο αν έφευγε ο ίδιος από την ομάδα!   

Σε αυτό το σημείο οι διάλογοι ήταν έντονοι και η κατάσταση πήγαινε προς το κόκκινο όταν ο ίδιος αποκάλυψε ότι πλήρωσε με δικά του χρήματα τις συνδρομές των 21 μελών για να είναι ταμειακώς εντάξει από την στιγμή που απουσίαζε το διοικητικό συμβούλιο! Υπήρξαν έντονες  αντιδράσεις από μερικά μέλη της ομάδας αφού αναρωτήθηκαν πως τακτοποιήθηκε η συνδρομή όλων των μελών.

Μετά από πολλές αντιπαραθέσεις και παρουσία πλέον δικηγόρου ο κος Ραυτόπουλος ζήτησε να συνεχιστεί η διαδικασία των αρχαιρεσιών και να αποχωρήσει από την ομάδα. Με έγγραφο παραιτήθηκε εκείνη την στιγμή και ο Τάκης Αρκαδιανός. Μπροστά στο φάσμα την διάλυσης, υπήρξε μια προσπάθεια από τους παίκτες, αρχικά να μεταπεισθεί ο κος Ραυτόπουλος και να μείνει στην ομάδα αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατόν πάρα την πίεση που του ασκήθηκε.  

Από εκεί και πέρα,  οι παίκτες, πριν τελειώσει η καταλυτική ημερομηνία τις 30/6, ζήτησαν να αποδεσμευτούν από την ομάδα έτσι ώστε να μην  μείνουν ξεκρέμαστοι μέσα στο καλοκαίρι, κάτι που δεν μπορούσε να γίνει από την στιγμή που δεν έγιναν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου και φυσικά από την στιγμή που το παλιό συμβούλιο απουσίαζε από τις διαδικασίες!

Η προσωρινή λύση που βρέθηκε είναι να γίνει μια ύστατη προσπάθεια στις 2 εναπομείναντες ήμερες να βρεθούν οι 9 άνθρωποι από τους 21 που να θέλουν  τρέξουν την ομάδα ή στην χειρότερη περίπτωση να βάλουν υπογραφές για να αποδεσμευτούν οι παίκτες!  Κάτι που φαντάζει απίθανο να συμβεί!!! Αν δεν γίνει τίποτα από όλα αυτά,  η ομάδα θα πάει στην λύση του πρωτοδικείου το οποίο μπορεί να βγάλει προσωρινή διοίκηση εντός 2 μηνών για να τρέξει τις όποιες εξελίξεις ή ακόμα και να βάλει οριστικό τέλος στο Ιστορικό Σωματείο μετά από μια παρουσία 35 χρόνων στο τοπικό ποδόσφαιρο.      

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.