Τις αποφάσεις μετά την τελευταία της συνεδρίαση ανακοίνωσε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ. Σύμφωνα με τις αποφάσεις αυτές τιμωρήθηκαν με βαριές καμπάνες οι τραυματιοφορείς της Ζακύνθου που ήταν δηλωμένοι στο παιχνίδι Ζάκυνθος-Τσικλητήρας Πύλου! Ο Αναστάσιος Καμπιώτης και ο Διονύσιος Κόκλας τιμωρήθηκαν από το αρμόδιο όργανο με χρηματικό πρόστιμο 2.000 ευρώ και ποινή απαγόρευσης στους αγωνιστικούς χώρους για 3 χρόνια!!! Επίσης τιμωρήθηκε ο Διονύσιος Κορωνιός από πλευράς Ζακύνθου στο παιχνίδι με την Καλαμάτα  με χρηματική ποινή 917 ευρώ και ποινή απαγόρευσης στους αγωνιστικούς χώρους για 40 ημέρες! Επίσης  ανακοινώθηκε η απώλεια των βαθμών της Ζακύνθου στο παιχνίδι με τον Τσικλητήρα για την ένσταση της Πύλου όπως επίσης και η ποινή των -3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα  

Αναλυτικά:

Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Επιβάλλει στο σωματείο Αιγάλεω συνολική χρηματική ποινή ύψους 750€ (αγώνας Γ’ Εθνικής Ηρόδοτος-Αιγάλεω).

Απαλλάσσει τον ποδοσφαιριστή του Ηροδότου και το σωματείο Ηρόδοτος του αποδιδόμενου σε αυτούς πειθαρχικού αδικήματος και κηρύσσει απαράδεκτη την υπ’ αριθμ. πρωτ. 11608/4-4-2018 πειθαρχική δίωξη του Αναπληρωτή Υπεύθυνου Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων ως προς το σωματείο Αιγάλεω (αγώνας Γ’ Εθνικής Ηρόδοτος-Αιγάλεω).

Επιβάλλει στον Πέτρο Μυστριώτη, γενικό αρχηγό του σωματείου Χαλκίς ΑΟ, χρηματική ποινή ύψους 834€ και ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 1 μήνα (αγώνας Χαλκίς ΑΟ-Ερμιονίδα ΑΕ).

Επιβάλλει στον Χρήστο Μπιζιώτα, παρατηρητή του αγώνα Γ’ Εθνικής Ρήγας Φεραίος-ΑΟ Σελλάνων, την πειθαρχική ποινή της εξαίρεσής από τον ορισμό του ως παρατηρητή αγώνων για χρονικό διάστημα σαράντα (40) ημερών.

Απαλλάσσει τον Νικόλαο Καλλιβωκά, παρατηρητή του αγώνα Γ’ Εθνικής ΑΟ Πύλου-Αχαϊκή.

Απαλλάσσει τον Παναρκαδικό από το αναλυτικά αναφερομένο στο σκεπτικό πειθαρχικό αδίκημα (αγώνας Γ’ Εθνικής Ζάκυνθος-Παναρκαδικός).

Επιβάλλει στον Ηλία Καλοπήτα, προπονητή της Κηφισιάς, χρηματική ποινή ύψους 834€ και ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για ένα (1) μήνα (αγώνας Γ’ Εθνικής Κηφισιά-ΑΕ Μυλοποτάμου).

Απαλλάσσει το σωματείο Καμπανιακός και επιβάλλει σρηματική ποινή 500€ στο σωματείο Φίλιππος Αλεξάνδρειας (αγώνας Γ’ Εθνικής).

Απαλλάσσει τον Α. Πασπαλιάρη, εκπρόσωπο του σωματείου Ιωνικός Νικαίας, και τον Θ. Θεοφανόπουλο, φυσιοθεραπευτή του σωματείου Ιωνικός Νικαίας και επιβάλλει στον Ιωνικό Νικαίας χρηματική ποινή ύψους 350€ (αγώνας Γ’ Εθνικής Κερατσίνι-Ιωνικός).

Επιβάλλει στο σωματείο Ζάκυνθος απώλεια του αγώνα πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής με το σωματείο ΑΟ Πύλου με τέρματα 0-3 υπέρ του ΑΟ Πύλου, αφαίρεση 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής και χρηματική ποινή ύψους πεντακοσίων 500€.

Επιβάλλει στον Διονύσιο Κορωνιό, εκπρόσωπο του σωματείου Ζάκυνθος, χρηματική ποινή 917€ και απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο διάρκειας σαράντα (40) ημερών (αγώνας Γ’ Εθνικής Ζάκυνθος-Καλαμάτα).

Απαλλάσσει το σωματείο Ατσαλένιος από το αποδιδόμενο σε αυτό πειθαρχικό αδίκημα (αγώνας Γ’ Εθνικής Ατσαλένιος-Φωστήρας).

Επιβάλλει στον Νικόλαο Κολώνη, παρατηρητή του αγώνα Γ’ Εθνικής Ζάκυνθος-Παναρκαδικός, την πειθαρχική ποινή της εξαίρεσής από τον ορισμό του ως παρατηρητή αγώνων για χρονικό διάστημα σαράντα (40) ημερών.

Επιβάλλει στον Ιωάννη Νεκεκούμη, προπονητή του σωματείου Λεωνίδιο, χρηματική ποινή ύψους 834€ και ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για χρονικό διάστημα ενός (1) μήνα και στο σωματείο Λεωνίδιο χρηματική ποινή ύψους 584€ ευρώ (αγώνας Γ’ Εθνικής Λεωνίδιο-Αχαϊκή).

Επιβάλλει στους τραυματιοφορείς στον αγώνα Ζάκυνθος-ΑΟ Πύλου Αναστάσιο Καμπιώτη, Διονύσιο Κόκλα χρηματική ποινή ύψους δύο χιλιάδων 2.000€ και ποινή απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο για χρονικό διάστημα τριών (3) ετών.

Επιβάλλει στο σωματείο Ιεράπετρας ΟΦ χρηματική ποινή ύψους 959€ (αγώνας Γ’ Εθνικής Ιεράπετρα-Ερμής Ζωνιανών).

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.