Κανονικότατα και με τον νόμο που έλεγαν και οι παλιότεροι. Μπορεί να πήγαν στην Ένωση εκπρόσωποι κάποιων  ομάδων τη Τετάρτη το βράδυ για να συζητήσουν τρέχοντα προβλήματα που απασχολούν άπαντες λίγες ημέρες πριν την έναρξη των πρωταθλημάτων, αλλά οι πόρτες ήταν κλειστές, όπως και φώτα επίσης!

Με λίγα λόγια δεν υπήρχε κανείς εκεί στα γραφεία της Ένωσης, ούτε καν ο υπάλληλος ο οποίος προφανώς είχε πάρει εντολές για να κλειδώσει και να αποχωρήσει. Έτσι με αυτό τον τρόπο η συνάντηση δεν έγινε ποτέ.

Βέβαια για να πούμε την πραγματικότητα το ραντεβού αυτό ήταν μονόπλευρο γιατί μπορεί οι εκπρόσωποι των ομάδων να είχαν ειδοποιήσει τον υπάλληλο  ότι θα ήθελαν το απόγευμα της Τετάρτης μια συνάντηση με το προεδρείο, αλλά το προεδρείο δεν έχει πει το ΝΑΙ! Πολύ απλά οι άνθρωποι της διοργανώτριας δεν ήθελαν να βρεθούν με εκπρόσωπους των ομάδων καθώς θεωρούν ότι το θέμα της διεξαγωγής του πρωταθλήματος έχει λήξει από την κλήρωση που έγινε και μετά.

Από το απόγευμα της Τετάρτης στο ραδιόφωνο του Ερμή ο πρόεδρος της ΑΕ Αγίου Λέοντα Διον. Κλάδης αλλά και ο πρόεδρος του Απόλλωνα Διον. Κακολύρης είχαν προαναγγείλει ότι θα βρεθούν στα γραφεία της Ένωσης μαζί και με άλλους προέδρους για να συζητήσουν από κοινού μαζί με το προεδρείο την προκήρυξη αλλά και άλλα φλέγοντα θέματα. Είπαν όμως και οι δύο ότι κατά πάσα πιθανότητα δεν θα παραβρεθεί κανείς από την διοργανώτρια και αυτό επί της ουσίας έγινε!

Το προεδρείο σνομπάρισε αυτή την κίνηση και όχι μόνο δεν παραβρέθηκε αλλά έδωσε εντολή στον υπάλληλο της Ένωσης Διον. Κλάδη να αποχωρήσει από τα γραφεία να κλειδώσει και να φύγει! Αυτό υποστήριξε ο πρόεδρος της ΑΕ Αγίου Λέοντα στο ραδιόφωνο του Ερμή και στην εκπομπή “Ελ κλασικο”

Με λίγα λόγια βλέπουμε ότι η αντιπαράθεση κάποιων παραγόντων με την διοργανώτρια γιγαντώνεται μέρα με την ημέρα. Βέβαια η αλήθεια είναι ότι στα γραφεία της Ένωσης την Τετάρτη το βράδυ βρέθηκαν λίγοι εκπρόσωποι 6-7 τον αριθμό επί συνόλου 21! Αυτό μπορεί να εκληφθεί ότι κάποιοι δεν ήθελαν να βγουν μπροστά και κάποιοι άλλοι δεν ήθελαν να συμμετέχουν σε αυτή την διαδικασία.

Πάντως από την πλευρά της Ένωσης τηρήθηκε κατά γράμμα η σιγή ιχθύος, κάτι που σημαίνει ότι η διοργανώτρια δεν πρόκειται να μπει σε κανενός είδους διαπραγμάτευση για την προκήρυξη αλλά και για αλλά θέματα και δεν πρόκειται να καθίσει σε κανένα τραπέζι διαπραγματεύσεων  Αυτό τουλάχιστον είναι το σίγουρο!

Όμως επικοινωνιακά το προεδρείο δεν βγήκε κερδισμένο από το χθεσινό σκηνικό αλλά μάλλον χαμένο καθώς οι ομάδες είναι εκείνες που ουσιαστικά κρατούν την Ένωση και θα πρέπει να έχουν τον ανάλογο σεβασμό από αυτούς που διαχειρίζονται τις τύχες τους. Έπρεπε λοιπόν από σεβασμό και μόνο,  τα γραφεία της Ένωσης να ήταν ανοικτά, όπως επίσης έπρεπε να ήταν κάποιος εκεί από το διοικητικό συμβούλιο να ακούσει τα αιτήματα αυτών των ανθρώπων που περίμεναν μάταια μέσα στα σκοτάδια να δουν “φως” …

 

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.