Δηλώσεις έκαναν στο τέλος του αγώνα δύο παίκτες της Ζακύνθου ο Ραφαήλ Πέττας και Σταύρος Κίτος οι οποίοι περιχαρείς μίλησαν για την φετινή χρονιά

Ραφαήλ Πέττας «Αφιερωμένο στον αδελφό, φίλο και συμπαίκτη μου Λεωνίδα Κουτσούκη!

Κατ΄ αρχήν να πούμε ότι δεν πήραμε το πρωτάθλημα ακόμα, υπάρχει ένα ματς για εμάς τελικός. Παίξαμε ποδόσφαιρο όπου δεν μπορούσε να παιχτεί μπάλα σε αυτό το γήπεδο και από τις δύο ομάδες που είναι ποιοτικές για μεγαλύτερη κατηγορία.

Θελω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου που καταφέραμε όλο αυτό τον χρόνο να φτάσουμε έως εδώ. Συγχαρητήρια και στην ομάδα του Κατασταρίου που ήταν μια ομάδα πάρα πολύ σοβαρή. Παρ΄ ολα αυτά αξίζουμε να φτάσουμε στον τίτλο, ήταν ένα δύσκολο πρωτάθλημα, συσπειρωθήκαμε τέλος Οκτωβρίου και μαζί μετά με τις νέες μεταγραφές φτάσαμε έως  εδώ. Όσον αφορά το παιχνίδι από την αρχή έγινε πολύ μεγάλη μάχη αλλά στο τέλος η τύχη μας χαμογέλασε.

Μέσα από την καρδιά μου θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου για την προσπάθεια και την χαρά που μου έδψσαν εμένα που έπαιξα από τα πέρυσι και έχω μια πικρία για τον άδικο υποβιβασμό της ομάδας από την Β΄ Εθνική. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας που ήταν δίπλα μας, μπορεί να έγιναν κάποια λάθη και να έβρισαν κάποια Ζακυνθινά παιδιά και δεν μου αρέσει αυτό να γίνεται γιατί είμαι ζακυνθινός παίκτης!

Όμως θέλω να αφιερώσω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου αυτή την «νίκη» στους φιλάθλους μας και πιστεύω ότι στο επόμενο παιχνίδι θα κερδίσουμε και να ανέβουμε εκεί που μας αξίζει. Να φύγει από το τοπικό αυτή η ομάδα,  δεν της αρμόζει , εμείς δεν θα πανηγυρίσουμε γιατί αξίζουμε να αγωνιζόμαστε σε μεγάλες κατηγορίες και όχι εδώ! Θέλω να αφιερώσω αυτό που συμβαίνει αυτή την στιγμή στον φίλο μου, αδελφό μου και συμπαίκτη μου στον Λεωνίδα Κουτσούκη που το παλικάρι το έχουμε ξεχάσει αυτό τον καιρό! Το έχουμε ξεχάσει αυτό το παλικάρι και πρώτος εγώ! Και ελπίζω να είναι εδώ του χρόνου μαζί μας! ΛΕΩΝΙΔΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ! Επίσης το αφιερώνω στον πολύ μεγάλο συμπαίκτη μου και ποδοσφαιρικό μου πατέρα Χρήστο Φυτόπουλο!  

Σταύρος Κίτος: » Είχαμε ψυχή και πάθος και δικαιωθήκαμε»

Ξέραμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι σήμερα σε μικρό αγωνιστικό χώρο και κακό. Το σημερινό ματς δεν χώραγε τακτικές, συστήματά και ωραίο ποδόσφαιρο πάρα μόνο ψυχή πάθος και καρδιά! Εμείς αν και βρεθήκαμε πισω στο σκορ δείξαμε χαρακτήρα και δικαιωθήκαμε. Ηταν μια Χρονιά με πιέσεις η φετινή διότι φορέσαμε την βαριά φανέλα του ΑΠΣ και κάθε Σάββατο και Κυριακή  κρινόμαστε για την εμφάνιση μας.  Θέλω να ευχαριστώ συμπαίκτες προπονητικό team, διοίκηση άλλα και τους απέναντι που μας στήριξαν όλο αυτό τον καιρό.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση