Με την πρώτη φάση των μαθημάτων να ολοκληρώνεται για την σχολή προπονητών UEFA C, η ΕΠΣ Ζακύνθου αποφάσισε να τιμήσει τέσσερα πρόσωπα που έχουν γράψει την δική τους ιστορία στο χώρο του ζακυνθινού ποδοσφαίρου.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα από μαθητές της σχολής στο ξενοδοχείο “Ζάντε Πάρκ” της κας Χριστίνας Τετράδη το προεδρείο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ζακύνθου βράβευσε για την προσφορά τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο τους: Μιχάλη Ιορδανίδη, Γιάννη ΒονόρταΦάνη Γκέκα και Γιώργο Φωτάκη.

Οι δύο πρώτοι διδάσκουν ενώ οι δύο τελευταίοι είναι αυτοί που παρακολουθούν μαθήματα στην σχολή προπονητών.

Την τιμητική πλακέτα στον Μιχάλη Ιορδανίδη παρέδωσε  ο Πρόεδρος της Ένωσης Λεωνίδας Μαλιούφας και την βράβευση στον Γιάννη Βονόρτα έκανε ο γραμματέας της Ένωσης Χαρ. Ραυτόπουλος. Την Βράβευση στον  Φάνη Γκέκα έκανε η κα Χριστίνα Τετραδη και στον Γιώργο Φωτάκη ο Ταμίας της Ένωσης ο Νίκος Καλλιβωκάς.

Για τις εμπειρίες τους στα μαθήματα της σχολής μίλησαν οι δύο ποδοσφαιριστές (Γκέκας και Φωτάκης), όπως επίσης και οι εκπαιδευτές (Βονόρτας και Ιορδανίδης ) πλέκοντας το εγκώμιο των μαθητών άλλα και της φιλοξενίας, τόσο στο Δημοτικό Στάδιο όσο και στην Χριστίνα Τετράδη για την φιλοξενία και την αίθουσα του ξενοδοχείου που παραχωρήθηκε για την διδασκαλία.

Στο τέλος όλοι μαζί μέσα σε ένα πολύ όμορφο κλίμα έβγαλαν  αναμνηστική φωτογραφία.


Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση της σχολής προπονητών

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.