Χωρίς τυμπανοκρουσίες σε χαμηλούς τόνους πραγματοποιήθηκε χθες η πρώτη επίσημη της ομάδας του ΑΟΚ με τον καθιερωμένο αγιασμό στο γήπεδο του Αγγερικού. Το Συμβούλιο εκπροσώπησαν τα μέλη Γιάννης Κορακιανίτης και Πέτρος Καρυδάκης ενώ την οργάνωση είχε επιμεληθεί άρτια ο νέος Διευθυντής λειτουργίας της ομάδας Γιώργος Αναγνωστόπουλος.

Το παρών έδωσαν ο τεχνικός Παναγιώτης Γουσέτης αλλά και 13 ποδοσφαιριστές (Δρόσσος, Χαρακτινός, Κάρδαρης Κ., Κάρδαρης Θ., Φυτόπουλος, Μπιάζης, Μαλλιάς, Μαλισόβας, Καπαρέλης, Πάνος, Ψάρρης, Μεταξάς και Ποταμίτης.

Λόγω όμως επαγγελματικών υποχρεώσεων αρκετοί ποδοσφαιριστές απουσίαζαν και ήταν οι εξής: Μαρούδας Παν., Ελέζι Ρεντιόν, Κομιώτης Αλ. Μαρούδας Μάριος, Κοτσουπιάς, Ρούφας Μιχάλης, Κατελούζος και ο παλιός Αντώνης Ποταμίτης. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Γιάννης Κομιώτης αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα αρκετά σοβαρό στη μέση του και πολύ δύσκολα θα κατέβει να αγωνιστεί!

Τέλος στην πρώτη δεν παραβρέθηκαν ο Στέλιος Λιβέρης, Μάριος Κωστάκης και Διονύσης Μαλαφούρης, κάτι που σημαίνει ότι πολύ δύσκολα θα γεφυρωθεί το χάσμα ανάμεσα στις δύο πλευρές. Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος του συλλόγου έστειλε γραπτό μήνυμα στους τρεις να παραβρεθούν στον αγιασμό της ομάδας αυτό όμως δεν συνέβη με αποτέλεσμα να μην έχει βρεθεί λύση στο πρόβλημα. Ως γνωστόν οι τρεις ποδοσφαιριστές έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να αποχωρήσουν από την ομάδα αλλά η διοίκηση έχει δηλώσει εδώ και αρκετό καιρό ότι κανένας παίκτης δεν θα αποχωρήσει αφού στόχος για άλλη μια χρονιά είναι το πρωτάθλημα!

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση