Ενα δυσάρεστο γεγονός ήρθε να επισκευάσει το φιλικό αγώνα παλαιμάχων της τοπικής Ένωσης Αγίου Λέοντα/ Κοιλιωμένου με την αντίστοιχη ομάδα του Πανιωνίου! Σύμφωνα με πληροφορίες ο αμυντικός της Ένωσης Παύλος Βυθούλκας τραυματίσθηκε σοβαρά στο πόδι… Διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για κάταγμα περόνης… συγκεκριμένα οι γιατροί κάνουν λόγο για 3 συντριπτικά κατάγματα!

Η κακιά στιγμή έγινε όταν ο τερματοφύλακας και συμπαίκτης του Παύλου Βυθούλκα Σάκης Σούλης συγκρούστηκε με τον τραυματισμένο πλέον ποδοσφαιριστή σε μια προσπάθεια να διώξουν και οι δύο την μπάλα! Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες το σπάσιμο είναι σε 3 σημεία στην περόνη. Τα δύο από αυτά μπορούν να θεραπευτούν με γύψο το τρίτο ίσως χρειαστεί χειρουργείο… Την Τρίτη οι γιατροί θα επανεκτιμήσουν  την κατάσταση και αναλόγως θα πράξουν.

Η συντακτική ομάδα του ioniansports εύχεται στον καλό φίλο Παύλο Βυθούλκα να μπορέσει να ξεπεράσει όσον το δυνατόν πιο γρήγορα το πρόβλημα και να γυρίσει σιδερένιος στους πρωτίστως στους δικούς του ανθρώπους και φυσικά και πάλι στους αγωνιστικούς χώρους.

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση