Σούπερ Καπ ήταν αυτό ή αλλιώς κύπελλο φίλιας και αλληλεγγύης έτσι ονομαζόταν παλιότερα αυτός ο θέσμος που φέτος καθιερώθηκε και στις κατά τόπους Ενώσεις! Στην περίπτωση όμως της ΕΠΣ Ζακύνθου ο συγκεκριμένος θεσμός δεν πρόλαβε να πάρει την  αίγλη και τη χάρη που θα του άξιζε καθώς δεν θα γίνει για αυτή τη χρονιά!

Σύμφωνα με έγκυρες δημοσιογραφικές πληροφορίες ο τίτλος του Σούπερ Κάπ κατοχυρώθηκε στην ομάδα του ΑΟ Κατασταρίου αφού η ομάδα της Ζακύνθου δεν συμφώνησε να αγωνιστεί στις 4/10 λόγω ανειλημμένων αγωνιστικών υποχρεώσεων και ως εκ τούτου η ΕΠΣ Ζακύνθου όρισε το ματς το οποίο όμως δεν θα γίνει! Έτσι με αυτόν το αρνητικό τρόπο κλείνει το κεφάλαιο που λέγεται Σουπερ Καπ χωρίς αγώνα με τον ΑΟΚ να γίνεται ο παραλήπτης του εν λόγω τροπαίου!

Την περασμένη εβδομάδα σας είχαμε ενημερώσει για την αποχώρηση της Ζακύνθου από την συνάντηση με την διοργανώτρια! Τέλος αξίζει να αναφέρουμε ότι η επιτροπή πρωταθλήματος της ΕΠΣ Ζακύνθου πρότεινε αυτή την ημερομηνία καθώς η προκήρυξη αναφέρει ότι ο τελικός του Σούπερ Καπ γίνεται μια εβδομάδα πριν από την έναρξη των πρωταθλημάτων, κάτι που δεν βόλευε τους κυανοκίτρινους αφού έχουν δύο δύσκολα παιχνίδια να δώσουν με Αχαϊκή και Πανηλειακό!

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση