Στην Αθήνα θα βρεθεί την Πέμπτη (19/10) η Επιτροπή Παρακολούθησης που έχει ορίσει η FIFA ως σύμβουλο της διοίκησης της ΕΠΟ.

Μάλιστα, η Επιτροπή Παρακολούθησης, στην οποία προστέθηκε ο Μάριος Γεωργίου από την Κύπρο, θα δίνει το παρών και στις συνεδριάσεις των επιτροπών της Ομοσπονδίας, κάτι που είχε αποκαλύψει η ιστοσελίδα SoccerPlus. Η εν λόγω επιτροπή θα έχει επαφές με την Επιτροπή Έλεγχου και συμμόρφωσης της Ελληνικής ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στην οποία Πρόεδρος είναι ο Λεωνίδας Μαλιούφας.

Η σχετική ενημέρωση:

«Η Επιτροπή Παρακολούθησης της FIFA, που ορίστηκε τον περασμένο Αύγουστο με συμβουλευτικό ρόλο προς τη νέα διοίκηση της ΕΠΟ σε θέματα Αθλητικής/Εταιρικής Διακυβέρνησης, Οικονομικών Διαδικασιών και Στρατηγικής και εφαρμογής του νέου καταστατικού, επισκέπτεται αύριο (Πέμπτη 19/10/2017) την Αθήνα, προκειμένου να παραστεί στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας.

Παράλληλα θα έχει συνεργασία με την ΚΕΔ/ΕΠΟ, την Επιτροπή Ελέγχου και Συμμόρφωσης, καθώς επίσης και με τον πρόεδρο και τον εκτελεστικό γραμματέα της Ομοσπονδίας, σε θέματα της τρέχουσας αναδιάρθρωσης του διοικητικού μοντέλου της ΕΠΟ.

Της Επιτροπής προεδρεύει ο Αυστριακός κ. Χέρμπερτ Χούμπελ και την αποτελούν οι κκ. Εντουάρντο Ντερβισάι (Ισπανία), Ιβάν Βέλλα (Μάλτα) και Μάριος Γεωργίου (Κύπρος)».

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.