Το 2ο ποδοσφαιρικό τουρνουά Ιονίων Νήσων πραγματοποιείται στη Λευκάδα. Μετά την περσινή επιτυχία στην Κεφαλονιά, η διοργάνωση που γίνεται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων θα έχει ενδιαφέρον κυρίως για τους νεαρούς αθλητές που θα δώσουν το παρών. Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής. Την Παρασκευή στις 15.30 παίζει η ΕΠΣ Κέρκυρα με την ΕΠΣ Κεφαλονιάς / Ιθάκης και στις 17.30 αγωνίζεται η ΕΠΣ Πρέβεζας / Λευκάδας με την ΕΠΣ Ζακύνθου.
Την επόμενη μέρα στις 15.30 θα γίνει ο μικρός τελικός και στις 17.30 θα γίνει ο μεγάλος τελικός για τις ομάδες. Η συγκεκριμένη διοργάνωση έχει στόχο να αναδειχθούν τα νέα ταλέντα του Ιονίου. οι ποδοαφαιριστές που θα απαρτίζουν την Ζακυνθινή αποστολή θα είναι οι:

1. ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ2. ΤΑΜΑΡΕΣΗΣ  ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ, 3. ΓΟΥΣΕΤΓΗΣ ΝΤΑΝΙΕΛ, 4. ΜΠΡΑΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, 5. ΓΕΛΑΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ6. ΜΑΡΙΝΟΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, 7. ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ, 8. ΚΟΛΕΥΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, 9. ΚΑΚΟΛΥΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, 10. ΑΓΑΛΙΩΤΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ, 11. ΡΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, 12. ΖΩΝΤΟΣ  ΣΠΥΡΟΣ του Παναγιώτη, 13 ΚΑΨΑΣΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, 14. ΠΟΜΩΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, 15. ΣΟΦΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ, 16. ΚΛΑΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, 17. ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΟΣ  ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ , 18. ΣΑΡΑΚΙΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, 19. ΚΟΤΣΩΝΗΣ ΣΟΥΜΕΛΑΣ, 20. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΕΝΕΤΗΣ, 21. ΚΛΑΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, 22. ΖΩΝΤΟΣ ΣΠΥΡΟΣ  του ΑΝΔΡΕΑ


Το πρώτο Ποδοσφαιρικό Τουρνουά Ιονίων Νήσων είχε πραγματοποιηθεί στην Κέρκυρα, το Σεπτέμβριο του 2016 με τη συμμετοχή των Μικτών Ομάδων Νέων από όλα τα Ιόνια Νησιά, με τεράστια επιτυχία.

“Συνεχίζουμε τις προσπάθειές μας για να κάνουμε τη διοργάνωση θεσμό στα Ιόνια Νησιά, με στόχο να φέρουμε κοντά νέους από τα Ιόνια Νησιά με κοινό στοιχείο τον αθλητισμό και το “ευ αγωνίζεσθαι”. Μέσω της συνεργασίας αυτής στον αθλητισμό ενισχύουμε και τη συνοχή των Ιονίων Νήσων και θέλω να ευχαριστήσω τους προέδρους και τα μέλη των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων για την εξαιρετική συνεργασία που έχουμε”, δήλωσε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος.

Το πρόγραμμα αναλυτικά:

Παρασκευή 8/9/2017
15:30 ΕΠΣ Κέρκυρας – ΕΠΣ Κεφαλλονιάς & Ιθάκης
17:30 ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας – ΕΠΣ Ζακύνθου

 Σάββατο 9/9/2017
15:30 Μικρός τελικός
17:30 Μεγάλος τελικός αγώνας τουρνουά
Η είσοδος και τις δύο μέρες του τουρνουά είναι ελεύθερη για όλους.

«Σας περιμένουμε όλους να στηρίξετε τις προσπάθειες των νέων παιδιών των Επτανήσων στο Δημοτικό Στάδιο ‘’Πλάτωνας Γρηγόρης’’», επισημαίνει η ΠΙΝ και η Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση