Από τον Μαϊο του 2016 έως και σήμερα το Δημοτικό στάδιο Ζακύνθου είναι υπό την επίβλεψη της εργολήπτριας εταιρίας που έχει αναλάβει να φέρεις ει πέρας τα δύο μεγάλα αυτά έργα. Τον ηλεκτροφωτισμό και την τοποθέτηση του τεχνητού τάπητα στίβου! Πέρασαν από τότε 16 ολόκληροι μήνες και το έργο έχει σχεδόν ολοκληρωθεί.

Παρα τις αρχικές προβλέψεις για διαδικασίες δύο ή το πολύ τριών μηνών το έργο καθυστέρησε αρκετά καθώς τα γραφειοκρατικά γρανάζια του κράτους, οι ιδιαιτερότητες του Σταδίου, οι καιρικές συνθήκες αλλά και οι ομάδες που το χρησιμοποιούσαν πέρυσι δημιούργησαν αρκετά προβλήματα στην διαδικασία ολοκλήρωσης. Εν τέλει όμως οσονούπω θα έρθει η στιγμή που το έργο θα παραδοθεί στον ζακυνθινό λαό.

Σύμφωνα με πληροφορίες στις 24 Σεπτεμβρίου το Δημοτικό στάδιο θα παραδοθεί από την εργολήπτρια εταιρία στο Δήμο Ζακύνθου ο οποίος από εδώ και στο εξής θα είναι αυτός που θα διαχειριστεί το Στάδιο. Απομένουν κάποιες διορθώσεις σχετικά με τον ηλεκτροφωτισμό καθώς υπάρχει ένα πρόβλημα με την ισχύ των προβολέων που ρίχνουν συνεχώς τις ασφάλειες. Αυτό το πρόβλημα καλούνται να το λύσουν οι τεχνικοί της εταιρίας που θα βρεθούν τις επόμενες ημέρες στο νησί για να τελειοποιήσουν το θέμα έτσι ώστε το έργο να παραδοθεί σε άρτια και άριστη κατάσταση. Η παράδοση του έργου θα γίνει μια εβδομάδα πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

 

Σε καλό δρόμο το βοηθητικό

Οι συζητήσεις που έγιναν προχθές μεταξύ του Υπουργού Σταύρου Κοντονή και του διοικητικού συμβουλίου της Ζακύνθου έφεραν ένα ουσιαστικό αποτέλεσμα που δεν ήταν άλλο από την δημιουργία του βοηθητικού γηπέδου στο Στάδιο. Ένα έργο που αν ολοκληρωθεί θα αλλάξει άρδην όλο το ποδοσφαιρικό σκηνικό στην πρωτεύουσα του Νομού που εκτός από το Δημοτικό δεν έχει άλλο γήπεδο εντός πόλης. Η δημιουργία του βοηθητικού θα λύσει πολλά προβλήματα καθώς δεν θα επιβαρύνεται ο αγωνιστικός χώρος του φυσικού χλοοτάπητα με προπονήσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες στο βοηθητικό θα γίνει μελέτη και όπως όλα δείχνουν δεν θα χρειαστούν υπέρογκα ποσά αφού θα τοποθετηθεί πλαστικός τάπητας .

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.