Λίγα 24ώρα πριν την διεξαγωγή των εκλογών για ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου Νίκος Τζώρτζογλου, το μέλος της και υποψήφιος αναπληρωματικός σύμβουλος της ΕΠΟ Γιώργος Βοζικάκης, κατέθεσαν προσφυγή, ασκώντας τριτανακοπή κατά της απόφασης του Ειρηνοδικείου να εγκρίνει το καταστατικό της Ομοσπονδίας!

Όπως έγινε γνωστό, πλέον οι εκλογές της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας που ήταν προγραμματισμένες για την Παρασκευή 18 Αυγούστου βρίσκονται στον αέρα, μετά από αυτήν την ενέργεια των κ.κ. Τζώρτζογλου-Βοζικάκη και τα σωματεία ΟΦΗ 94 και ΑΕ Καμηλαρίου!

Ουσιαστικά με τη προσφυγή αυτή, ζητούν, την ακύρωση της εκλογικής διαδικασίας, μέσω τριτανακοπής που κατέθεσαν κατά της απόφασης του Ειρηνοδικείου να εγκρίνει το καταστατικό της Ομοσπονδίας. Η προσφυγή κατέθηκε από τον δικηγόρο κ. Χαρμπάλη Ευστράτιο εκ μέρους του σωματείου ΟΦΗ 94 και το μέλος του Νίκο Τζώρτζογλου, το σωματείο ΑΕ Καμηλαρίου και το μέλος του Γιώργο Βοζικάκη ο οποίος έχει ανακηρυχθεί ως υποψήφιο αναπληρωματικός σύμβουλος της ΕΠΟ.

Πηγή: GrandSport

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.