Άσπρος καπνός»  τελικά βγήκε από το Δημοτικό Στάδιο της Ζακύνθου το Σάββατο το απόγευμα, εκεί όπου για 2η ημέρα πραγματοποιήθηκαν οι επαφές μεταξύ εναπομείναντων μελών του διοικητικού συμβουλίου του ΑΠΣ Ζάκυνθος.

Παρά τις διαφωνίες της Παρασκευής 1/12 οι δύο άνδρες Στέλιος Γούναρης και Στράτος Κουρούμαλος παρουσία του αντιπροέδρου Γιάννης Βερύκιου μετά από 1 ώρα περίπου βρήκαν τρόπο να έρθουν σε συμφωνία για το καλό της ομάδας! Ο Στράτος Κουρούμαλος έστω και την ύστατη ώρα έκανε πίσω και δέχτηκε την πρόταση του Στέλιου Γούναρη για ένα νέο διοικητικό συμβούλιο, ισχυρό που θα τρέξει την ομάδα από εδώ και στο εξής με πρωταρχικό σκοπό την σωτηρία του Συλλόγου την φετινή χρονιά.

Οι δύο άνδρες βγήκαν έξω από την αίθουσα χαμογελαστοί χωρίς ωστόσο να κάνουν δηλώσεις. Η συμφωνία προβλέπει ότι από τις αρχές της εβδομάδας που έρχεται να γίνει πλήρη αναδιάρθρωση του διοικητικού συμβουλίου με 9 μέλη με την παρουσία φυσικά του Στράτου Κουρούμαλου! Από την Δευτέρα θα γίνουν οι αλλαγές και από τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας θα μπει μια τάξη στο οικονομικό χάος με πληρωμές παικτών τεχνικού τιμ. Το νέο διοικητικό συμβούλιο θα αποτελείται από τον Στέλιο Γούναρη Στράτο Κουρούμαλο, Ντένη Κόκλα και από άλλα 5-6 νέα μέλη που είναι επιχειρηματίες νέοι άνθρωποι, τεχνοκράτες που μπορούν να αλλάξουν τα πάντα στην ομάδα της Ζακύνθου.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε ότι έγινε πρόταση στον Γιάννη Βερύκιο να παραμείνει σαν μέλος δίπλα στην ομάδα ο οποίος επιφυλάχτηκε να απαντήσει θετικά ή αρνητικά.   Η δομή της νέας διοικησης θα είναι διαφορετική… αλλάζουν και πράγματα στο αγωνιστικό κομμάτι με τον Διον. Κορωνιό να αναλαμβάνει σε λίγες ημέρες Γενικός Αρχηγός ο οποίος θα διασφαλίσει την ομαλή λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος παρέχοντας κάθε ασφάλεια σε τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές.


Στέλιος Γούναρης: «Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι»

Σύντομες δηλώσεις έκανε μετά την συμφωνία ο Στέλιος Γούναρης ο οποίος αρκέστηκε σε μια σύντομη λιτή αλλά πολύ ουσιαστική δήλωση ότι δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι

Aναλυτικά:

Στα διοικητικά δεν υπάρχουν νικητές και χαμένοι, όταν γνώμονας είναι το καλό της ομάδας. Καλώ όλον το κόσμο, Κυριακή στις 3 το μεσημέρι για να ξαναθυμηθούμε τα παλιά! ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΖΑΚΥΝΘΑΡΑ


Το ιστορικό…

Στις 23 Νοεμβρίου μετά από πάρα πολλές πιέσεις και εντάσεις παραιτήθηκε η πρόεδρος της ομάδας του ΑΠΣ Ζάκυνθος Ροδούλα Σπινθάκη η οποία δήλωσε αργότερα ότι δεν θέλει να έχει καμιά σχέση με τα διοικητικά δρώμενα της ομάδας. Η ομάδα μένει ακέφαλη με το υπόλοιπο συμβούλιο να είναι έτοιμο προς παραίτηση!

Οι μέρες περνούν και παρά τις προσπάθειες που έκανε ο Στράτος Κουρούμαλος για να πείσει την κα Σπινθάκη να γυρίσει και πάλι πίσω η κατάσταση δεν αλλάζει. Στην συνέχεια η μια παραίτηση διαδέχεται την άλλη με τον ταμία Ανδρέα Κοτσώνη να «σέρνει το χορό» και να ακολουθούν ο Γιάννης Λουκίσας και ο Νίκος Γεωργιτσόπουλος! Ο εκτελών χρέη προέδρου (Αντιπρόεδρος) Γιάννης Βερύκιος επωμίζεται όλο το βάρος των παραιτήσεων.

Προσπαθεί να κάνει έκτακτο διοικητικό συμβούλιο που πραγματοποιείται την Πέμπτη 29/11 αλλά αναβάλλεται καθώς δεν υπάρχει απαρτία! Εν τω μεταξύ η ομάδα προετοιμάζεται για το ματς με τον Παλληξουριακό με τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές να μένουν ενωμένοι παρά τα προβλήματα. Την Παρασκευή γίνεται το «θερμό» έκτακτο διοικητικό συμβούλιο στο Δημοτικό Στάδιο παρουσία του Στέλιου Γούναρη, Στράτου Κουρούμαλου, Ντένη Κόκλα και Γιάννη Βερύκιου!

Εκεί παρά την διαφαινόμενη αρχική καλή διάθεση υπάρχει διαφωνία και η ομάδα βρέθηκε εκ νέου στον αέρα! Η πρόταση που παρουσίασε ο κος Γούναρης με ένα νέο διοικητικό συμβούλιο με την παρουσία του Στράτου Κουρούμαλου έπεσε στο κενό καθώς ο τελευταίος δεν έκανε ούτε βήμα πίσω! Η συνεδρίαση έλαβε τέλος με τα πρόσωπα να βγαίνουν σκυθρωπά από την αίθουσα!

Το Σάββατο (2/12) το πρωί άρχισε νέος γύρος παρασκηνιακών διαβουλεύσεων που έφεραν τις δύο πλευρές και πάλι κοντά. Καταλυτικό ρόλο έπαιξε στενό συγγενικό πρόσωπο που Στράτου Κουρούμαλου το οποίο εξομάλυνε την μέχρι πρότινος αρνητική κατάσταση! Έτσι τα τηλέφωνα πήραν και πάλι φωτιά!

Κλείστηκε στο ίδιο μέρος το νέο ραντεβού στο οποίο πήραν μέρος ο Στέλιος Γούναρης, Στράτος Κουρούμαλος και Γιάννης Βερύκιος με τον Ντένη Κόκλα να απουσιάζει για επαγγελματικούς λόγους. το κλίμα από την αρχή ήταν καλό οι τρεις μπήκαν στην αίθουσα στις 7 και πέντε το απόγευμα και βγήκαν χαμογελαστοί στις 20.30 ανακοινώνοντας ότι επήλθε συμφωνία! Έτσι τελείωσε αυτό το σήριαλ που είχε κουράσει άπαντες και είχε δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα στην ομάδα που βρέθηκε να αιωρείται για αρκετές ημέρες στο κενό.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.