Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης η συνάντηση των ανθρώπων της διοίκησης της ομάδας της Ζακύνθου με τον Βουλευτή του νησιού και υπουργό Δικαιοσύνης και ανθρωπίνων δικαιωμάτων Σταύρο Κοντονή. Στην συνάντηση συζητήθηκαν φλέγοντα θέματα της ομάδας στην νέα προσπάθεια που κάνει πλέον στις Εθνικές κατηγορίες. Ο Κοντονής ενημερώθηκε από τα μέλη του Δ.Σ. για την προσπάθεια που γίνεται έτσι ώστε να τρέξει η ομάδα στην Γ΄ Εθνική καθώς επίσης για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει δεδομένης της οικονομικής κρίσης που μαστίζει την Ελλάδα.

Η συζήτηση ήταν σε άριστο κλίμα μεταξύ των δύο πλευρών με τον Υπουργό να ακούει με μεγάλη προσοχή όλα αυτά που θα αντιμετωπίσει η αντιμετωπίζει η κυανοκίτρινη ομάδα. Η μεγάλη είδηση είναι η δημιουργία του βοηθητικού γηπέδου που βρίσκεται στον ίδιο χώρο του Δημοτικού Σταδίου. οι άνθρωποι της ομάδας τόνισαν στον κο Κοντονή ότι η κατασκευή του βοηθητικού μπορεί να γίνει με λίγα χρήματα αλλά η λειτουργία του μπορεί να δώσει μεγάλη ανάσα στον φυσικό χλοοτάπητα του Σταδίου αφού με αυτό τον τρόπο δεν θα καταπονείται σε καθημερινή βάση.

Επίσης συζητήθηκε το θέμα του Σταδίου δηλαδή πότε θα παραδοθεί το έργο έτσι ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα με τον υπουργό να τους ενημερώνει ότι ένα πρόβλημα του ηλεκτροφωτισμού έχει καθυστερήσει τις διαδικασίες παράδοσης του έργου.

Στο Γραφείο του Υπουργού την ομάδα της Ζακύνθου εκπροσώπησαν η Πρόεδρος Ροδούλα Σπινθάκη, ο Αντιπρόεδρος Γιάννης Βερύκιος, ο Β΄ Αντιπρόεδρος Νίκος Γεωργιτσόπουλος, ο Γραμματέας Στράτος Κουρούμαλος,  ο ειδικός Γραμματέας Στέλιος Γούναρης, ο Ταμίας Ανδρέας Κοτσώνης,  ο αν. ταμίας Γιάννης Λουκίσσας και ο Έφορος Ντένης Κόκλας. Στην συνάντηση παραβρέθηκε και ο υπεύθυνος Αθλητισμού και Αντιδήμαρχος του Δήμου Ζακύνθου Αντώνης Αντίοχος-Μπαλιακράς

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η γραμματεία του υπουργού φιλοξένησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τόσο τους ανθρώπους της ομάδας του ΑΠΣ Ζάκυνθος όσο και τους αθλητικούς συντάκτες που βρέθηκαν εκεί. Μετά το τέλος της συνάντησης η Πρόεδρος της Ζακύνθου Ροδούλα Σπινθάκη έκανε δηλώσεις και μίλησε για ένα κλίμα άκρως θετικό στην συνάντηση που έγινε και ευχαρίστησε δημόσια τον Υπουργό που δέχτηκε να ακούσει τις αγωνίες και τους προβληματισμούς των ανθρώπων της ομάδας.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση