Το πέστα Χρυσόστομε είναι μια παλιά λαϊκή ρήση (άποψη η οποία είναι γενναία αποδεκτή αφού κάνεις από τους ομιλητές δεν την είχε εκφράσει)… Στη δική μας όμως περίπτωση ο καθηγητής διαιτησίας Χρυσόστομος Μάνθος έκανε μάθημα στους εν Ζακύνθω διαιτητές στα γραφεία του Συνδέσμου στο Δημοτικό Στάδιο.

Παρουσία λοιπόν δεκάδων διαιτητών του αρχιδιαιτητή Διονύσιου Βοζαίτη αλλά και το προέδρου της ΕΠΣ Ζακύνθου Λεωνίδα Μαλιουφα ο κος Μάνθος μίλησε για αρκετή ώρα στους Ζακυνθινούς ρέφερι, παλιούς και νέους ο οποίοι τον άκουσαν με θρησκευτική ευλάβεια. Το σεμινάριο διαιτησίας ήταν πάρα πολύ σημαντικό καθώς σε λίγες ημέρες ξεκινούν οι αγώνες της ΕΠΣ Ζακύνθου και έπρεπε όλοι να ενημερωθούν για όλες τις αλλαγές που ενδεχομένως να έχουν γίνει μέσα στο καλοκαίρι.

Ο Χρυσόστομος Μάνθος κατάγεται από την Πάτρα και διαθέτει πολυετή παρουσία στο χώρο της διαιτησίας, αρχικά ως εν ενεργεία διαιτητής και έπειτα ως εκπαιδευτής διαιτησίας ΕΠΟ.

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.