Μετ΄ εμποδίων ξεκίνησε το παρθενικό του ταξίδι στην Γ΄ Εθνική κατηγορία η ομάδα του ΑΟΚ Ζακύνθου που αγωνίζεται στον 8ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής. Δεν έφτανε που αναχώρησε από το λιμάνι της Ζακύνθου με καθυστέρηση 2 ώρων, υπό βροχή και αέρα. Συνάντησε ακόμα μεγαλύτερες δυσκολίες στην διαδρομή της προς την Αθήνα. Συγκεκριμένα λοιπόν στα διόδια της Κορίνθου το λεωφορείο εγκλωβίστηκε καθώς η εθνική οδός και στα δύο ρεύματα είναι έκλεισε από την τροχαία καθώς  συσσώρευση υδάτων και φερτών υλικών από την βροχή είχαν δημιουργήσει πρόβλημα στα οχήματα.

Έτσι λοιπόν η αποστολή έμεινε στην Εθνική δύο ώρες με τους παίκτες να περιμένουν να φτάσουν στο ξενοδοχείο που βρίσκεται στην Κινέτα. μάλιστα οι ποδοσφαιριστές του ΑΟΚ ανέβασαν την περιπέτεια τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τον τίτλο” Μπλέξαμε” Τελικά το λεωφορείο και πάλι ξεκίνησε στις 12 το βράδυ και η αποστολή έφτασε στο ξενοδοχείο μισή ώρα αργότερα.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της ΓΑΔΑ αναφέρει:

Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στα κάτωθι σημεία:
1) Επί της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου, στο ύψος των διοδίων Ελευσίνας έως τα διόδια Κορίνθου, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
2) Επί της Λ. Σαλαμίνος, στην Σαλαμίνα, από το ύψος της διασταύρωσης με την οδό Ευρυπίδου έως το ύψος της συμβολής με την οδό Αρετής.
3) Επί της Λ. Σαλαμίνος, στην Σαλαμίνα, από το ύψος της Λ. Αιαντείου, έως ο ύψος της συμβολής με την οδό Φανερωμένης.

Νωρίτερα η ΕΛΑΣ είχε διακόψει την κυκλοφορία των οχημάτων από το ύψος της Κακιάς Σκάλας λόγω της συσσώρευσης υδάτων και της συγκέντρωσης φερτών υλικών από τη βροχή.

Συγκεκριμένα, η διακοπή της κυκλοφορίας γίνόταν από το 57ο χλμ στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο και η ΕΛΑΣ εκτρέπει την αυτοκίνητα προς την Αθήνα.

Να σημειωθεί ότι κλειστή είναι και η παλαιά Εθνική οδός Αθηνών Κορίνθου στην Κινέτα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

 

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.