Ενοχή για εννέα από τους κατηγορουμένους στη δίκη για το σκάνδαλο της κάρτας υγείας ποδοσφαιριστών, εισηγήθηκε σήμερα ο εισαγγελέας της έδρας, Χαράλαμπος Τζώνης.

Ανάμεσα στα πρόσωπα για οποία ο εισαγγελικός λειτουργός εισηγήθηκε ενοχή είναι οι πρώην πρόεδροι της ΕΠΟ, Βασίλης Γκαγκάτσης, Γιώργος Γκιρτζίκης, Σοφοκλής Πιλάβιος.

Αθώωση πρότεινε ο εισαγγελέας της έδρας  για τους Γιώργο Σαρρή, Αριστείδη Σταθόπουλου, Γιάννη Σιγάλα, Νίκο Ανασόπουλου, Νίκο Φύριο, Θεόδωρο Φωτίου, Γιάννη Δεσύλα, Γιάννη Καλύβα, Ευάγγελο Μαζαράκη, Χρήστο Σάββα, Βασίλη Μάντζιου, Σπύρο Καλογιάννη, Σωκράτη Παπαδόπουλο.

Υπενθυμίζεται ότι η δίκη ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2017 και σύμφωνα με το κατηγορητήριο από τις επίμαχες συμβάσεις , που  υπογράφηκαν το 2005 και το 2010, η ζημιά του ελληνικού Δημοσίου υπερβαίνει τα 9,7 εκατομμύρια  ευρώ, αφού η ΕΠΟ φέρεται να έπρεπε να κάνει 1,5 εκατομμύρια  μετρήσεις ποδοσφαιριστών (για τον λόγο αυτό είχε πάρει σχετική επιχορήγηση από την ΟΥΕΦΑ), από τις οποίες έκανε μόλις 15.530.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.