Την ανακατασκευή του γηπέδου κόστους 293.000 ευρώ ανακοίνωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Λ. Νιοτόπουλος προχθές στο ραδιόφωνο του Ερμή και στην εκπομπή “Ελ κλάσικο”

Έως το τέλος του Σεπτεμβρίου του 2019 θα είναι έτοιμο σχεδόν το 80% του έργου. Δεν μπορέσαμε να βάλουμε στον προϋπολογισμό της Περιφέρειας το Ενωτικό γήπεδο λόγω προβλημάτων που έχουν να κάνουν την με την καθολική νομιμότητα του συγκροτήματος και επιλέξαμε ένα γήπεδο που είναι κοντά στην πόλη, είναι νόμιμο και εξυπηρετεί πολλές ομάδες όπως είναι αυτό των Αμπελοκήπων  ανέφερε ο κος Νιοτόπουλος

Να και μια ευχάριστη είδηση. Μια είδηση που έχει να κάνει με τις υποδομές των γηπέδων στο νησί μας. Αυτό που είναι και το μεγάλο πρόβλημα που χρόνο με το χρόνο, διογκώνεται τόσο πολύ που δημιουργεί αρνητικές σκέψεις για την εγκατάλειψη της πολιτείας του ζακυνθινού ποδοσφαίρου.

Έρχεται όμως η Περιφέρεια σε συνεργασία με την ΠΕ Ζακύνθου και τον Δήμο ένταξε στον προϋπολογισμό της για το 2019 στην ανακατασκευή του ήδη ταλαιπωρημένου γηπέδου των Αμπελοκήπων. Ενα έργο κόστους 293. 000 ευρώ. Την περασμένη Παρασκευή στο ραδιόφωνο του Ερμή ο Αντιπεριφερειάρχης Λευτέρης Νιοτόπουλος ανακοίνωσε ότι το έργο αυτό χρηματοδοτήθηκε, προχωρεί κανονικά και από την στιγμή που θα τελειώσουν τα τοπικά πρωταθλήματα θα μπει ο εργολάβος και μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου θα έχει παραδοθεί το 80% περίπου του έργου, έτσι ώστε οι ομάδες που το χρησιμοποιούν να μπουν μέσα πριν να αρχίσει η νέα ποδοσφαιρική σαιζόν.

Το έργο περιελάμβανει αλλαγή του τάπητα , τοποθέτηση νέου τελευταίας γενιάς, τοποθέτηση μεταλλικής κερκίδας και ανάπλαση των κτιριακών εγκαταστάσεων. Την περίφραξη του περιβάλλοντος χώρου θα την αναλάβει ο Δήμος Ζακύνθου. ερωτηθείς γιατί δεν επιλέχθηκε το Ενωσιακό γήπεδο ο κος Νιοτόπουλος απάντησε ότι δεν πληρούσε τις απαιτούμενες προδιαγραφές (νομιμότητα) έτσι ώστε να χρηματοδοτηθεί από την  Περιφέρεια που ήθελε ολοκληρωμένο φάκελο για να εντάξει το ανάλογο έργο. και ολοκλήρωσε λέγοντας: Επιλέχτηκε το γήπεδο των Αμπελοκήπων διότι είναι κοντά στην πόλη, διευκολύνει αρκετές ομάδες και φυσικά πληροί όλες τις προδιαγραφές χρηματοδότησης.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.