Πέντε είναι μέχρι στιγμής οι παίκτες που έχουν αποχωρήσει ενώ σε λίγες ημέρες έρχεται «τσουνάμι» μεταγραφών

Ανέλαβε καθήκοντα το νέο διοικητικό Συμβούλιο

Σαβ/κο εξελίξεων θα είναι αυτό που έρχεται για την ομάδα της Ζακύνθου, που μπορεί να έμεινε τελευταία στην προετοιμασία αλλά και στις μεταγραφές αλλά από εδώ και πέρα θα αλλάξει άρδην το σκηνικό. Σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα αναμένεται στο νησί ο νέος προπονητής Φώτης Θανέλλας (ΦΩΤΟ) ο οποίος θα πρέπει να σηκώσει μανίκια και να αρχίσει την δουλειά που μέχρι στιγμής κάνει με απόλυτη επιτυχία ο γυμναστής Νίκος Ορφανίδης.

Επίσης στο νησί μέχρι την Κυριακή θα βρίσκονται αρκετοί ποδοσφαιριστές. Ένας από αυτούς είναι ο Νίκος Τριανταφυλλίδης ο οποίος έχει συμφωνήσει σε όλα με την διοίκηση. Πολύ κοντά σε συμφωνία είναι και ο «έτερος καπαδόκης» Δημήτρης Παπαδόπουλος ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα ξαναφορέσει για άλλη μια φορά τα κυανοκίτρινα για να ξανασυναντήσει τους φίλους του στο νησί. Επίσης σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες εντός των ημερών θα βρίσκεται στο νησί παίκτης από το εξωτερικό ο οποίος είναι ταλαντούχος και αν αποκτηθεί θα είναι μια πολύ μεγάλη επιτυχία για την ομάδα. Αγωνίζεται στις θέσεις 4 αλλά και 10 με πολύ μεγάλη άνεση και θα λύσει τα χέρια του προπονητή.

Στο νησί επίσης θα έρθουν να δοκιμαστούν και άλλοι 4 ποδοσφαιριστές εντός του Σαβ/κου από την υπόλοιπη Ελλάδα.  Η διοίκηση τις ειδήσεις τις δίνει με το σταγονόμετρο φοβούμενη τυχόν διαρροές!  Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε ότι από τους κυανοκίτρινους έχουν αποχωρήσει οι Χρήστος Φυτόπουλος, Χρήστος Μαλισόβας, Χάρρης Μαλλιάς, Βασίλης Μπιάζης, Ιμπραήμ Σόρα.

Τέλος σε επίπεδο διοίκησης υπάρχουν εξελίξεις καθώς και επίσημα από τα χθες έχει αναλάβει καθήκοντα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που θα τρέξει την ομάδα στην Γ΄ Εθνική κατηγορία.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση