Κατατέθηκε στην ΕΠΣ Ζακύνθου το έγγραφο για το νέο Δ.Σ. κάτι που σημαίνει ότι και τυπικά το νέο διοικητικό Συμβούλιο θα μπορεί να παίρνει τις αποφάσεις.

Οι εξελίξεις στην ομάδα τις Ζακύνθου διαδέχονται η μία την άλλη σε όλα τα επίπεδα. Σε διοικητικό επίπεδο χθες κατατέθηκε στην ΕΠΣ Ζακύνθου από τον Στράτο Κουρούμαλο το έγγραφο με την σύνθεση του νέου διοικητικού Συμβουλίου με πρόεδρο της ομάδας την Γιατρό Ροδούλα Σπινθάκη. Αυτό σημαίνει ότι ουσιαστικά αλλά και τυπικά το νέο Διοικητικό Συμβούλιο αναλαμβάνει πλήρως τα ηνία της κυναοκίτρινης και θα παίρνει όλες τις αποφάσεις. Εκπρόσωποι στην ΕΠΣ Ζακύνθου θα είναι η Πρόεδρος Ρουδούλα Σπινθάκη και ο Αντιπρόεδρος Γιάννης Βερύκιος.

Η σύνθεση του νέου διοικητικού Συμβουλίου είναι η εξής: Πρόεδρος της ομάδας θα είναι η Γιατρός Ροδούλα Σπινθάκη. Διευθύνων Σύμβουλος ο ορθοπεδικός Διονύσιος Ακτύπης, Αντιπρόεδρος Α΄ ο Γιάννης Βερύκιος, Αντιπρόεδρος Β΄ ο Νίκος Γεωργιτσόπουλος, Γενικός Γραμματέας ο Στράτος Κουρούμαλος, Ειδικός Γραμματέας ο Στέλιος Γούναρης. Ταμίας ο Ανδρέας Κοτσώνης, Αναπληρωτής Ταμίας ο Γιάννης Λουκίσσας και ‘Εφορος ο Ντένης Κόκλας. Mε αυτόν τον τρόπο έκλεισε αισίως αυτό το κεφάλαιο για την ομάδα, πλέον οι άνθρωποι του συμβουλίου μπορούν να τρέξουν τις εξελίξεις και στο οικονομικό κομμάτι καθώς άμεσα το Σωματείο θα χρειαστεί ρευστό για να μπορέσει να πληρώσουν να ολοκληρωθούν οι συμφωνίες με τους ποδοσφαιριστές.  Τρίτη στις 13.00  θα υπάρξει συνάντηση του διοικητικού Συμβουλίου με τον Βουλευτή Ζακύνθου και Υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή. Στην συνάντηση η πρόεδρος κα Σπινθάκη θα ενημερώσει τον Υπουργό για τις εξελίξεις και την πορεία της ομάδας.

Φωτο από την χθεσινή προπόνηση

Στο αγωνιστικό θέμα χθες Δευτέρα  δεν υπήρξαν εξελίξεις. Οι Ζακυνθινοί ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν στο Στάδιο υπό τις οδηγίες του γυμναστή Νίκου Ορφανίδη. Ο Λουϊ Μπεσού σήμερα θα βρίσκεται στο νησί και θα ενσωματωθεί με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές. Τις επόμενες ημέρες το ίδιο θα συμβεί και με τον Ηλία Τσιριγώτη. Το μεσημέρι της Τετάρτης στο νησί θα βρίσκονται ο αριστερός μπακ  Νίκος Τριανταφυλλίδης και ο κεντρικός αμυντικός  Δημήτρης Παπαδόπουλος. Τέλος η Ζάκυνθος βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση σέντερ μπακ από την ομάδα της Καλλιθέας.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση