Δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα έκαναν οι δύο προπονητές . Ο τεχνικός της Ζακύνθου στάθηκε στους ποδοσφαιριστές του που στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων, χαρακτηρίζοντας την νίκη πέρα για πέρα δίκαιη.

Ο τεχνικός του Αιγινιακού δεν μίλησε για το αγωνιστικό μέρος αλλά στάθηκε σε όλα όσα διαγραμαριστηκαν κατ΄λα την άποψη του πριν και κατά την διάρκεια του αγώνα. Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του προέδρου του Αγινιακού Γιώργου Καρανικόλα ο οποίος κατήγγειλε τρομοκρατία από τους νησιώτες.

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις

 

Ντάνι Ακίνο: “Στο ύψος της αναμέτρησης στάθηκαν οι παίκτες μου”

Ο Προπονητής του ΑΠΣ Ζάκυνθος, Ντάνι Ακίνο, είπε για τη μεγάλη νίκη της ομάδας του:«Ήταν ένα ματς στο οποίο παιζόντουσαν πολλά σήμερα. Κερδίσαμε το παιχνίδι δίκαια κατά την άποψη μου. Σίγουρα σταθήκαμε στο ύψος μιας τέτοιας αναμέτρησης γιατί υπήρχε μεγάλη πίεση και ένταση και αυτό έδρασε στους ποδοσφαιριστές που κάνανε κάποια αψυχολόγητα λάθη. Παρ’όλα αυτά στο δεύτερο ημίχρονο που δεν παίξαμε πολύ καλά, η ομάδα μου δικαούται την νίκη.Μας μένει ένα ακόμα βήμα για την παραμονή και πρέπει να γίνει από το επόμενο παιχνίδι. Να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές για την μεγάλη προσπάθεια αλλά και τον κόσμο για την μεγάλη του στήριξη στο παιχνίδι.Την δεδομένη στιγμή χρειαζόμαστε την στήριξη όλων για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας για την παραμονή».

 

 Άγγελος Διγκόζης : “Δεν θα ευχαριστήσουμε για την φιλοξενία”

Ο τεχνικός του Αιγιανιακού δεν μίλησε καθόλου για το παιχνίδι αλλά αναφέρθηκε, όπως υποστηρίζει για εχθρικό κλίμα που συνάντησε κατά την ‘άφιξη της αποστολής αλλά και αυτά που έγιναν στο γήπεδο. ο Τεχνικός του Αιγιανικού δήλωσε:  «Θα ήταν ασέβεια να μιλήσω για παιχνίδι βάσει των όσων ζήσαμε από τη στιγμή που πατήσαμε το πόδι μας στο νησί. Είναι η πρώτη φορά που δεν θα ευχαριστήσουμε για τη φιλοξενία. Μπράβο στους ποδοσφαιριστές μου που προσπάθησαν για το αποτέλεσμα κάτω από αυτές τις συνθήκες».

 

P1100451Γιωργος Kαρανικόλας: “Πήγαν το ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω”

Πολλά χρόνια πίσω πήγε το ποδόσφαιρο στη Ζάκυνθο, σύμφωνα με όσα κατήγγειλαν οι άνθρωποι του Αιγινιακού. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Καρανικόλας θέλησε να μιλήσει στους δημοσιογράφους για να πει σύμφωνα με την άποψή του αυτά που διαγραματίστηκαν εναντίον της ομάδας του. O κος Καρανικόλας είπε μεταξύ άλλων.  «Συγχαρητήρια στους παίκτες μας που κατάφεραν και βγήκαν σώοι και αβλαβείς κάτω από αυτές τις συνθήκες. Από το Σάββατο που ήρθαμε στο νησί μας προπηλάκισαν. Όλα όσα έγιναν πριν, κατά τη διάρκεια και στο ημίχρονο πάνε πολλά χρόνια πίσω το ποδόσφαιρο. Ελπίζω ο Υφυπουργός να πήρε μία γεύση, αφού ήταν στο γήπεδο. Δεν ξέρω αν θα συνεχίσουμε στην ομάδα με τον Γιάννη Νιώπα. Κινδύνευσαν ζωές και μικρά παιδιά που ήταν μαζί μας με την αποστολή. Στο τέλος χάσαμε και, ευτυχώς, φεύγουμε ζωντανοί».

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.