Δείτε εδώ την σημερινή αναμέτρηση (11 η ώρα) Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να περιμένετε να ανοίξει η εφαρμογή 24liveblog μέσα από την οποία θα παρακολουθήσετε τον αγώνα δίχως να χρειαστεί να κάνετε ανανέωση.

Παρακολουθήστε εδώ την σημερινή αναμέτρηση μεταξύ του ΑΠΣ Ζάκυνθος και της Νίκης Βόλου για την 3η φάση του κυπέλλου Ελλάδας Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να περιμένετε να ανοίξει η εφαρμογή 24liveblog μέσα από την οποία θα παρακολουθήσετε τον αγώνα δίχως να χρειαστεί να κάνετε ανανέωση.

Παρακολουθήστε εδώ λεπτό προς λεπτό την αναμέτρηση ΑΠΣ Ζάκυνθος-Αστέρας Σταυρού) Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να περιμένετε να ανοίξει η εφαρμογή 24liveblog μέσα από την οποία θα παρακολουθήσετε τον αγώνα δίχως να χρειαστεί να κάνετε ανανέωση.

Στο αρχείο έθεσε το ερευνητικό τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ 68 υποθέσεις, παράνομου στοιχηματισμού και χειραγώγησης αγώνων, ήτοι το σύνολο των υποθέσεων που αφορούσαν τα εν λόγω αδικήματα. Από αυτές, οι 30 υποθέσεις εισήχθησαν στο χρονικό διάστημα από 01/06/2022 έως 19/05/2023, κατά συνέπεια αφορούσαν και τις διοργανώσεις της περιόδου 2022 – 2023. Πρέπει να 

Περισσότερα

Δείτε ΕΔΩ το Live του αγώνα (17.00) Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να περιμένετε να ανοίξει η εφαρμογή 24liveblog μέσα από την οποία θα παρακολουθήσετε τον αγώνα δίχως να χρειαστεί να κάνετε ανανέωση.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ…. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να περιμένετε να ανοίξει η εφαρμογή 24liveblog μέσα από την οποία θα παρακολουθήσετε τον αγώνα δίχως να χρειαστεί να κάνετε ανανέωση.

ΔΕΙΤΕ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να περιμένετε να ανοίξει η εφαρμογή 24liveblog μέσα από την οποία θα παρακολουθήσετε τον αγώνα δίχως να χρειαστεί να κάνετε ανανέωση.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΓΡΑΠΤΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟ (15.00) Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να περιμένετε να ανοίξει η εφαρμογή 24liveblog μέσα από την οποία θα παρακολουθήσετε τον αγώνα δίχως να χρειαστεί να κάνετε ανανέωση.

Kαλό απόγευμα από το γήπεδο των Αμπελοκήπων. Θα παρακολουθήσουμε μαζί την εξέλιξη του σημερινού αγώνα μεταξύ της Θύελλα Αμπελοκήπων και του ΑΟ Λεβάντε (17.00) για τον πρώτο αγώνα μπαράζ (τελικός) για την ανάδειξη του πρωταθλητή της Α΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Ζακύνθου. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να περιμένετε να ανοίξει η εφαρμογή 24liveblog 

Περισσότερα