Μετά το τέλος του αγώνα μίλησαν στην κάμερα του ionian sports οι πρωταγωνιστές της ανόδου αλλά και οι θεσμικοί φορείς από την ΕΠΣ Ζακύνθου.

 

Αναλυτικά όσα είπαν

 

Διον. Μουζάκης: “Απερίγραπτα συναισθήματα”

Ο προπονητής του Λεβάντε εμφανώς συγκινημένος μίλησε για απερίγραπτα συναισθήματα από ένα Σωματείου που μέχρι πρότινος  ήταν στην αφάνεια και μέσα σε λίγους μήνες τα πήρε όλα! Τονίζοντας ότι όχι μονό τα πήρε όλα αλλά στους αγώνες μπαράζ να τερματίσει η ομάδα πρώτη και αήττητη! Και συνέχισε λέγοντας: “μια μικρή Ζάκυνθος έχει καταφέρει να έχει πλέον 3 ομάδες σε Εθνικές κατηγορίες όλα αυτά είναι πρωτόγνωρα ίχι μόνο για το νησί αλλά και για το Ελληνικό ποδόσφαιρο. αυτές οι χαρές μένουν στην ζωή γιατί όπως ξέρουμε πολύ καλά το ποδόσφαιρο σου δίνει λίγες χαρές και πολλές λύπες. Κάθε που τυχαίνει αυτή η χαρά προσπαθείς να την βιώσεις ακόμη περισσότερο.”

 

Κώστας Μυλωνάς: “Όταν έχεις πίστη στα όνειρα τα καταφέρνεις”

Για πίστη στα όνειρα μίλησε ένας από τους πρωτεργάτες του Λεβάντε.  Kώστας Μυλωνάς εμφανώς συγκινημένος  δήλωσε μεταξύ άλλων: “Από την αρχή δεν πιστεύαμε ότι θα ανέβουμε όταν όμως πιστεύεις στα όνειρα, στο εαυτό σου και όταν όλοι είναι μια γροθιά στο τέλος δικαιώνεσαι. Από εδώ και πέρα θα ανασυνταχθούμε, η Γ΄ εθνική είναι πρόκληση, εμείς είμαστε ένα νέο ερασιτεχνικό σωματείο και σε αυτές τις κατηγορίες τα μονοπάτια είναι δύσκολα. Θα πρέπει να οργανωθούμε ετσι ώστε να κάνουμε μια πορεία αντάξια του Ζακυνθινού ποδοσφαίρου σε αυτές τις κατηγορίες.”

 

Σάκης Μαλαφούρης: “Tεράστια η φετινή επιτυχία”

Ο επιθετικός του Λεβάντε μίλησε χαρούμενος για την μεγάλη αυτή επιτυχία. ο στράικερ του Λεβάντε δήλωσε: Ήταν μια όμορφη χρονιά και πέρυσι αλλά ειδικά φέτος. Είχαμε θέσει ως στόχο το πρωτάθλημα της ΕΠΣ, δεν είχαμε κουβεντιάσει καθόλου για άνοδο στην Γ΄ Εθνική. Μας πήγανε όλα καλά, παιχνίδι με παιχνίδι νίκη με νίκη ήρθαμε όλο και πιο κοντά. Αισθανόμαστε πολύ χαρά, όλη την εβδομάδα δεν συζητήσαμε καθόλου για αυτό το παιχνίδι. Το νησί βρίσκεται σε ανοδική ποδοσφαιρική πορεία. Μακάρι η Ζάκυνθος να τα καταφέρει στην Β΄ εθνική και ο Ζακυνθιακός και ο Λεβάντες να μας κάνουν περήφανους”.

 

Σάκης Κλάδης: “O Λεβάντες μας έκανε υπερήφανους”

Το μέλος της ΕΠΣ Ζακύνθου και πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλήματος Διον.κλάδης μίλησε για ένα πολύ μεγάλο επίτευγμα: Είναι γεγονός ότι ομάδα του Λεβάντε μας έκανε υπερήφανους, ευτυχισμένους θα έλεγα γιατί ήταν κάτι που δεν το φανταζόταν κανένας στην αρχή της χρονιάς. Το ότι υπάρχουν τρεις ομάδες σε εθνικές κατηγορίες σε ένα μικρό νησί αποδεικνύει ότι γίνεται καλή δουλειά στο τοπικό πρωταθλήμα και πιστεύω ότι θα συνεχιστεί. εύχομαι στην ομάδα της Ζακύνθου να παραμείνει στην Β΄ εθνική”.

 

Χρήστος Κομιώτης: “Δείξαμε ότι το αξίζαμε”

Με μάτια βουρκωμένα, εμφανώς κουρασμένος από την υπερπροσπάθεια αλλά και ευτυχισμένος από την κατάληξη της μίλησε ο έμειρος και αρχηγός της ομάδας Χρήστος Κομιώτης. Ο Ζακυνθινός επιθετικός δήλωσε: “Δεν μας υπολόγιζαν από την αρχή της χρονιάς ακόμη και στο τοπικό πρωτάθλημα. Σήμερα (χθες) δείξαμε ότι αξίζαμε όλη αυτήν την ταλαιπωρία, σταθήκαμε δυνατοί. Συγχαρητήρια στην διοίκηση που ήταν πάντα κοντά μας. είναι απίστευτα τα συναισθήματα. Το Ζακυνθινό ποδόσφαιρο γιορτάζει γιατί είναι μεγάλη επιτυχία να έχει τρεις ομάδες σε Εθνικές κατηγορίες.. Ευχαριστούμε το κόσμο που μας στήριξε και τους Δημοσιογράφους για την δουλειά που κάνουν”

 

Κώστας Μαρίνος-Ξάνθος: “Είμαστε ευτυχισμένοι από την μεγάλη επιτυχία”

Για την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στο νησί μίλησε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ζακύνθου μετά τον θρίαμβο του Λεβάντε. Ο κος Ξανθός δήλωσε: ‘Είμαστε ευτυχισμένοι από αυτη την εξέλιξη. φαίνεται ότι γίνεται δουλειά στο νησί από τους παράγοντες των ομάδων. Είμαστε ετυτχισμένοι, μεγάλοι νομοί στην Ελλάδα δεν έχουν εκπροσώπηση καν στην Γ΄ εθνική κατηγορία. ευχομαι καλή επιτυχία στην Ζάκυνθο στην Β΄ Εθνική και οι δύο ομάδες μας στην Γ΄ εθνική να μας εκπροσωπήσουν επάξια τη νέα χρονιά. Οι τρεις ομάδες μας ένα έχουν καλή πορεία,  επιτυχίες και να μας ενθουσιάζουν κάθε χρόνο.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.