Ολοκληρώθηκε η 1η φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ζακύνθου με τα 4 παιχνίδια.

Συγκεκριμένα στο γήπεδο του Πλάνου η Δόξα Λιθακιάς πήρε τη νίκη και την πρόκριση από τον τοπικό Αστέρα κερδίζοντας με 4-2… Με τον Πίττα να σημειώνει και τα τέσσερα γκολ για την ομάδα του…  Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό με τον Αστέρα να μάχεται μέχρι τέλους και να λυγίζει στα τελευταία λεπτά… Το σκορ άνοιξε ο Πίττας, ισοφάρισε ο Αστέρας με τον Καραμαλίκη για να έρθει εκ νέου ο Πίττας και να κάνει το 1-2.. Οι γηπεδούχοι είχαν την απάντηση με τον Γιακουμέλο Τιμ… Αυτό ήταν και στο σκορ του ημιχρόνου στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ήταν άτυχοι καθώς δύο φορές οι μπάλα βρήκε στο δοκάρι… Αλλά στο τέλος λύγισαν από την δύναμη και την εμπειρία της Δόξας που και πάλι με τον Πίττα η φιλοξενούμενοι πήραν το παιχνίδι με τελικό σκορ 2-4…

Στο γήπεδο των Αμπελοκήπων ο ΑΟ Βασιλικού πήρε εύκολα τη νίκη από τον Αετό Καλιπάδου με 4-1. οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και πήραν άνετα τη νίκη-πρόκριση με τα γκολ του Κυριάζου (1) και του Ανδρ. Κουρούμαλου (3) για τον Αετό σκόραρε ο Τσουκαλάς...  Αξίζει να σημειώσουμε ότι τραυματίστηκε ο  παίκτης του ΑΟ Βασιλικού Νικος Γιατράς και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ζακύνθου με ασθενοφόρο… Η κατάσταση του δεν εμπνέει ανησυχία απλώς μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους… Οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι ο ποδοσφαιριστής δεν θα πάει εξιτήριο άλλα θα συνεχίσει την νοσηλεία αφού θα απαιτηθούν περεταίρω εξετάσεις. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο ποδοσφαιριστής έχει τραυματιστεί στον αυχένα.

Στο γήπεδο της Λιθακιάς ο Απόλλωνας συνέτριψε το Κερί με 7-1 με τα γκολ των Ζογκάϊ (3), Μαρίνου (2), Βεντουρή (2) και αυτογκόλ… Για το Κερί σκόραρε ο Παράσχης Διον. Το μεγάλο παιχνίδι έγινε στο Μαχαιράδο όπου το Καλαμάκι πήρε την πρόκριση στα πέναλτι από την ομάδα του Αίολου Σαρακηνάδου (4-2) καθώς τόσο η κανονική διάρκεια του αγώνα όσο και η παράταση έληξαν χωρίς γκολ… το ματς ήταν συναρπαστικό για τις δύο ομάδες που έχασαν πολλες ευκαιρίες. Δοκάρι είχαν οι γηπεδούχοι με τον Αν. Λιβέρη..

 

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ: ΑΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ-ΑΕΤΟΣ ΚΑΛΙΠΑΔΟΥ ΚΑΙ ΑΙΟΛΟΣ ΣΑΡΑΚΗΝΑΔΟΥ-ΑΕ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.