Η πιο κρίσιμη στιγμή σε όλη τη σαιζόν έχει πλέον φτάσει για το Διαγόρα Βραχνεΐκων, ο οποίος παίζει τα “ρέστα” του, απέναντι στον υποβιβασμένο Παλληξουριακό για να παραμείνει στην κατηγορία οριστικά και αμετάκλητα.

Έτσι τουλάχιστον δεν θα πάει χαμένη και η μεγάλη νίκη επί της Ζακύνθου (4-0) το περασμένο Σάββατο.

Ο Ανδρέας Ζήκος δεν θα έχει στην διάθεσή του τον τιμωρημένο Φώτη Γεωργαντόπουλο, αλλά και τον γκολκίπερ Άρη Θωμά, ενώ το θετικό είναι ότι επιστρέφει και υπολογίζεται κανονικά ο Γιώργος Κυριαζόπουλος. Εκτός και τραυματίες Μούτσα και Σπανός.

Οι Βραχνιώτες δεν πρόκειται, να ταξιδέψουν μόνοι στην όμορφη Κεφαλλονιά.

Η διοίκηση έχει διοργανώσει εκδρομή στο Ληξούρι για το καθοριστικό αυτό παιχνίδι στην συνολική τιμή των 30 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι με τρίποντο, ο Διαγόρας κερδίζει την παραμονή του, ασχέτως του τι θα γίνει σε Αχαγιά (Αχαϊκή- Αστέρας Βλαχιώτη) και Πύργο (Πανηλειακός- ΠΑΟ Βάρδας), αφού θα φτάσει τους 33 βαθμούς που θα του παρέχουν «μαξιλαράκι ασφαλείας».

Αφήστε μια απάντηση

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.