Καινοτομεί για άλλη μια φορά η διοίκηση του ΑΠΣ Ζάκυνθος. Οι κυανοκίτρινοι κάνουν μια σημαντική κίνηση, μια διαφορετική κίνηση και βάζουν στο «παιχνίδι» όλους τους απανταχού φίλους του ιστορικού σωματείου.

Αντί για κάρτες διαρκείας ο ΑΠΣ Ζάκυνθος κυκλοφορεί κάρτες μέλους! Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Ότι ο σύλλογος νοιάζεται περισσότερο να “κτίσει” μια γερή βάση με εκατοντάδες μέλη, στο νησί, στην Ελλάδα άλλα και σε όλον τον κόσμο, παρά να διακινήσει κάρτες διαρκείας για μια ποδοσφαιρική χρονιά! Μια έξυπνη- ευρηματική κίνηση που στο εξωτερικό την κάνουν όλα τα μεγάλα club.

H νέα κάρτα μέλους όχι μόνο τα «σπάει» άλλα αποτυπώνει την μεγάλη ιστορία αυτού του Συλλόγου από την πρώτη ημέρα που ιδρύθηκε έως και σήμερα. Από τα φτωχά χρόνια της μεταπολεμικής Ελλάδας, τότε που ο νεαρός Διονύσης Καπανδρίτης (2ος από αριστερά στη φώτο) έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα , διανύοντας έως και τον θάνατό του όλη αυτή την απόσταση. Παίκτης-προπονητής και πρόεδρος! * Στην φωτο απεικονίζονται από αριστερά: Ο Παναγιώτης Νείρος, ο Διον. Καπανδρίτης, ο Λάκης Μόρφης και ο Γιώτης ο οποίος ήταν αστυνομικός και υπηρετούσε στο νησί.

Πρακτικά η νέα κάρτα μέλους δίνει το δικαίωμα στον κάτοχο της να έχει υποχρεώσεις άλλα και αρκετά προνόμια. Η υποχρέωση είναι να πληρώνει 5 ευρώ τον μήνα συνδρομή, ή 30 ευρώ το εξάμηνο ή 60 ευρώ τον χρόνο. Ένα ασήμαντο ποσό!

Από εκεί και πέρα,  ο-η κάτοχος της κάρτας μέλους θα έχει λόγο στις Γενικές Συνελεύσεις της ομάδας και θα έχει αρκετά προνόμια, όπως μειωμένο εισιτήριο αγώνα, εκπτώσεις στις ακτοπλοϊκές γραμμές, όπως επίσης και εκπτώσεις σε αρκετά καταστήματα στο νησί μας. Όλες οι λεπτομέρειες για την κάρτα μέλους θα ανακοινωθούν από την διοίκηση.

Εκτός από την συγκεκριμένη φωτογραφία,  το σύνθημα είναι όλα τα «λεφτά!» «Σε αγαπώ πολύ… Πιο πολύ…» Που σημαίνει ότι η αγάπη για την ομάδα είναι μεγάλη, δυναμώνει όμως περισσότερο στην πράξη αν κάποιος ή κάποια γίνει μέλος της κυανοκίτρινης οικογένειας με αυτό τον τρόπο.   

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.