Η πρώτη αντίδραση μετά την δημοσιοποίηση της είδησης για την δημιουργία του βοηθητικού γηπέδου,  ήρθε από την ομάδα του ΑΠΣ Ζάκυνθος, η οποία δια μέσου ανακοίνωσης χαιρετίζει την απόφαση του Δημάρχου και της Δημοτικής αρχής για την δημιουργία του βοηθητικού γηπέδου στο δημοτικό στάδιο

. Μάλιστα η διοίκηση της κυανοκίτρινης ομάδας, καυτηριάζει γεγονός που έλαβε χώρα σε άλλο γήπεδο όταν πήγε η ομάδα να κάνει προπόνηση και εκδιωχθεί από ομάδα της Α΄ κατηγορίας τοπικού. Η διοίκηση της ομάδας εκθειάζει την προσπάθεια που κάνει ο κος Αρετάκης λέγοντας ότι επιτέλους ο ΑΠΣ Ζάκυνθος θα πάρει αυτό που του αξίζει.

Αναλυτικά  

Το διοικητικό συμβούλιο του ΑΠΣ Ζάκυνθος χαιρετίζει και ευχαριστεί δημόσια την πρωτοβουλία του Δημάρχου Ζακύνθου κ. Νικήτα Αρετάκη για τη δημιουργία βοηθητικού γηπέδου στο Δημοτικό στάδιο Ζακύνθου, ένα έργο το οποίο αποτελεί όνειρο ζωής για την ομάδα και τους φιλάθλους της. Ελπίζουμε στην περάτωση του έργου αυτού, εντός του επόμενου διμήνου όπως μας υποσχέθηκε για να σταματήσει επιτέλους ο διωγμός που έχουμε υποστεί εκτός σταδίου όλα αυτά τα χρόνια. Αποκορύφωμα η χθεσινή ημέρα, όταν και πήγαμε στο γήπεδο της Λιθακιάς για προπόνηση και εκεί βρισκόταν ήδη ομάδα της Α’ τοπικής κατηγορίας το πρωτάθλημα της οποίας αρχίζει σε ένα μιση μήνα εν αντιθέσει με το δικό μας που ξεκινά σε ένα τριήμερο από τώρα αλλά μας εκδίωξε από εκεί με το έτσι θέλω και χωρίς μάλιστα να είναι η μέρα που δικαιούταν να χρησιμοποιήσει το εν λόγω γήπεδο για προπόνηση.

Πιστεύουμε ότι κάποια στιγμή αυτή η ομάδα που δοξάζει το νησί θα πάρει αυτό που αξίζει από τις αρχές του τόπου μας. κ. Δήμαρχε έκανες την αρχή. Συγχαρητήρια. Το έργο αυτό πρέπει να πάρει σάρκα και οστά ΧΘΕΣ…. γιατί σε δύο μήνες δεν θα υπάρχει Δημοτικό Στάδιο.

Εκ του Δ. Σ.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.