Εθνικός Σκουλικάδου και ΑΠΣ Ζάκυνθος ρίχνονται στη μάχη για το τρίποντο της νίκης στην άτυπη αυτή πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Για διαφορετικούς λόγους η κάθε ομάδα φυσικά. Οι γηπεδούχοι για να εξασφαλίζουν την γρήγορη παραμονή στην κατηγορία και οι φιλοξενούμενοι για να μείνουν σε “τροχιά” πρωταθλήματος.

Ένα παιχνίδι ιδιαιτέρων συνθηκών καθώς είναι ένα τοπικό ντέρμπι, πόσω μάλλον δε,  όταν γίνεται σε ένα γήπεδο το οποίο διαθέτει συνθετικό χλοοτάπητα και είναι μικρών διαστάσεων σε σχέση πάντα με το δημοτικό. Οι “κυανόλευκοι” με 3 βαθμούς αλλά με δύο ματς λιγότερα στο πρωτάθλημα θα ψάξουν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα.

Για την ομάδα του Δημήτρη Νόλη και η ισοπαλία ισοδυναμεί με νίκη καθώς ο αντίπαλος έχει ποιότητα σε όλες τις γραμμές και φυσικά διαθέτει και το εδικό βάρος της φανέλας. Στο “κυανόλευκο στρατόπεδο” υπάρχει αισιοδοξία για την έκβαση της πρώτης “μάχης” με το τεχνικό επιτελείο αλλά και τους παίκτες να δίνουν το καλύτερό τους εαυτό στις προπονήσεις. Η προπόνηση της Πέμπτης ήταν η κύρια προπόνηση πριν από το ματς της Κυριακής. Ο τεχνικός της ομάδας “ανακάτεψε αρκετές φορές την τράπουλα” καθώς δοκίμασε αρκετούς σχηματισμούς εν όψει του Κυριακάτικου ματς.

Η γενική  εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα είναι θετική καθώς υπάρχει αγωνιστική ταυτότητα και αγωνιστικό πλάνο. Ο Βορειοελλαδίτης προπονητής δοκίμασε 2 διαφορετικά σχήματα. Το πρώτο σε 3-5-2 και το δεύτερο σε 4-2-3-1. Και στους δύο αυτούς σχηματισμούς δόθηκε πολύ μεγάλη έμφαση στην αμυντική λειτουργία της ομάδας όπως επίσης και το πως η μεσαία γραμμή θα μπορέσει να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες του αγώνα γνωρίζοντας ότι η Ζάκυνθος έχει ποιοτικούς παίκτες κυρίως στην επίθεση για να κάνουν την ζημιά. Ο τεχνικός του Εθνικού Σκουλικάδου έχει έρθει δύο φορές αντίπαλος με την πρώην ομάδα αυτή της Ζακύνθου. Στον τελικό του κυπέλλου όπου ήταν προπονητής του ΑΟ Κατασταρίου και κέρδισε με 1-0 και με την Ένωση Ερμιονίδας στο 0-0. Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο ίδιο γήπεδο

Από την άλλη πλευρά, ο τεχνικός της Ζακύνθου χθες, συνέχισε την προετοιμασία της ομάδας στο γήπεδο των Αμπελοκήπων. Ο νεαρός ζακυνθινός τεχνικός έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του. Οι “κυανοκίτρινοι” θέλουν πάση θυσία τη νίκη στο ματς για να παραμείνουν ζωντανοί στην υπόθεση “τίτλος” … πηγαίνουν την Κυριακή στο Μαχαιράδο με το μυαλό μόνο στο τρίποντο και με αυτοπεποίθηση.

Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα δεν θα ήταν καλό για την ομάδα. Ο Νίκος Μαρίνος όπως όλα δείχνουν έχει κατασταλάξει σε ένα 3-4-3, δηλαδή με 3 στόπερ και 2 φουλ μπακ-χαφ. Έτσι με αυτό τον τρόπο προσπαθεί να χωρέσει όλους τους ποιοτικούς παίκτες, τόσο στην μεσαία γραμμή όσο και στην επίθεση. Η προετοιμασία των δυο αντιπάλων θα ολοκληρωθεί σήμερα με τους δύο τεχνικούς να “σβήνουν” την προπόνηση της υψηλής έντασης των τελευταίων ημερών.

Το παιχνίδι έχει ώρα έναρξης τις 15.00. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Νίκος Μιχαλόπουλος ο οποίος είναι από την Αχαία αλλά είναι εγγεγραμμένος στον τοπικό σύνδεσμο του νησιού με βοηθούς τους Διονύσιο Πλέσσα και Γιώργο Μπάστα αμφότεροι από τη Ζάκυνθο.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.