Γ’ Εθνική: Σε ένσταση προχώρησε ο Ναυπακτιακός Αστέρας για το παιχνίδι με την Αχαϊκή. Ο Ναυπακτιακός Αστέρας κατέθεσε ένσταση τη Δευτέρα για το παιχνίδι με την Αχαϊκή που έληξε ισόπαλο 1-1. Ο λόγος που έγινε η ένσταση στο αρμόδιο όργανο της ΕΠΟ αφορά στον τρόπο πραγματοποιήθηκαν οι αλλαγές της φιλοξενούμενης ομάδας.  

Με βάση το νέο κανονισμό οι (πέντε) αλλαγές που έχει δικαίωμα να κάνει κάθε ομάδα, θα πρέπει να γίνουν σε τρεις διακοπές μέσα στον αγώνα. Οι γηπεδούχοι υποστηρίζουν ότι η Αχαϊκή ολοκλήρωσε τις αλλαγές της σε τέσσερις διακοπές, γεγονός που μπορεί να δει κάποιος και στο βίντεο της αναμέτρησης. Από εκεί και πέρα όμως, υπάρχουν κάποια δεδομένα, το κυριότερο από αυτό είναι ότι ο διαιτητής του αγώνα δεν έγραψε κάτι μεμπτό στο φύλλο αγώνα που είναι και το “ευαγγέλιο” και αυτό που μετράει στα πειθαρχικά όργανα της ΕΠΟ.

Από εκεί και πέρα όμως ο παρατηρητής του αγώνα έχει γράψει στην έκθεση του ότι η Αχαϊκή έκανε τις αλλαγές της όχι σε τρεις διακοπές του αγώνα αλλά σε τέσσερις.  Όσον αφορά την τύχη του αγώνα, θα αποφασίσει η συγκεκριμένη Επιτροπή και θα δούμε το θα λάβει σοβαρά υπόψιν. Το φύλλο αγώνος, ή την έκθεση του παρατηρητή και το βίντεο;  Εφόσον δικαιωθεί ο Ναυπακτιακός Αστέρας που στηρίζεται τόσο στα όσα αναφέρει ο παρατηρητής όσο και στο βίντεο του ματς, θα πάρει το παιχνίδι στα χαρτιά.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.