Και να που ήρθε η ώρα δύο ομάδες που έχουν γράψει την δική τους ιστορία στο τοπικό ποδόσφαιρο του νησιού, να αναμετρηθούν και σε Εθνική κατηγορία. Εθνικός Σκουλικάδου και ΑΟ Τσιλιβή διασταυρώνουν τα ξίφη τους την Κυριακή το απόγευμα στις 15.00 στο γήπεδο του Μαχαιράδου, στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του 9ου ομίλου της Γ΄ εθνικής. Ένα παιχνίδι που στην κυριολεξία κόβει την ανάσα καθώς η “μάχη” των δύο είναι “μάχη” επιβίωσης” για τους γηπεδούχους και ελπίδας για τους φιλοξενούμενους.

Ο Εθνικός Σκουλικάδου με 10 βαθμούς στον σχετικό πίνακα είναι πολύ κοντά στο να εξασφαλίσει την παρουσία του και την επόμενη σεζόν στην κατηγορία. Από την άλλη πλευρά, ο ΑΟ Τσιλιβή με 2 βαθμούς βρίσκεται σε δεινή θέση καθώς οι ελπίδες που έχει είναι λιγοστές. Και οι δύο θέλουν πάση θυσία να κερδίσουν το παιχνίδι και δεν θα είναι ευχαριστημένοι με την ισοπαλία καθώς καμία ομάδα δεν βολεύεται περισσότερο δε, η ομάδα του Τσιλιβή.

Οι γηπεδούχοι θα μπουν στο ματς με ένα μείον και αυτό είναι η κούραση! Οι παίκτες του Δημήτρη Νόλη την περασμένη Τετάρτη ταξίδεψαν στο Διαβολίτσι όπου αγωνίστηκαν με την ομώνυμη ομάδα και απέσπασαν ισοπαλία. Όπως και να έχει όμως, η ομάδα δεν θα προλάβει να ξεκουραστεί και να είναι φρέσκια στο ματς της Κυριακής.

Ο τεχνικός των “κυανόλευκων” Δημήτρης Νόλης ολοκλήρωσε την προετοιμασία την Παρασκευή το απόγεμα. Υπάρχουν κάποια προβλήματα τραυματισμών όπως του Μαρίνου και Κυριαζόπουλου, η κατάσταση τους θα εκτιμηθεί τις επόμενες ώρες.   Διοίκηση, τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές, θέλουν να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης για να εξασφαλίσουν όσο τον δυνατόν πιο γρήγορα την παραμονή τους και φυσικά με δεδομένο ότι όλα είναι ρευστά σε αυτό τον όμιλο. Μην ξεχνάμε ότι η ομάδα βρίσκεται έναν μόνο βαθμό πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Στην αντίπερα όχθη, οι “κόκκινοι” του Πλάνου “παίζουν το τελευταίο τους χαρτί στην φετινή παρτίδα”. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης που θα τους δώσει τουλάχιστον την ελπίδα να συνεχίσουν έως το τέλος. Με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα το Τσιλιβή θα πρέπει να επαναπροσδιορίσει την θέση του και οι διοικούντες θα πρέπει να προετοιμάσουν το έδαφος για την επιστροφή στο τοπικό πρωτάθλημα!

Η ομάδα όμως, ίσως το πιο κρίσιμο ματς της χρονιάς πηγαίνει “λαβωμένη”… ο αρχηγός της ομάδας Στέλιος Λιβέρης θα απουσιάσει καθώς έχει συμπληρώσει το ότι καρτών. Μια απουσία που βάζει το τεχνικό της ομάδας Χάρη Ράντο να “ανακατέψει την τράπουλα” και να βρει τον αντικαταστάτη του Λιβέρη στον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Ο Αχαιός τεχνικός ολοκληρώσε την προετοιμασία του το απόγευμα της Παρασκευής στο γήπεδο του Πλάνου. Απουσίες άλλες δεν υπάρχουν και η ομάδα θα κατέβει την Κυριακή, έτοιμη και αποφασισμένη για τη νίκη που εδώ και τόσο καιρό επιζητά για να πάρει βαθμολογική ανάσα.

Το παιχνίδι έχει ώρα έναρξης τις 15.00΄. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Νίκος Μιχαλόπουλος με βοηθούς τους Διον. Πλέσσα και Γιώργο Μπάστα από την ΕΠΣ Ζακύνθου.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.