Στη “κόψη του ξυραφιού” βρίσκεται η ομάδα του Εθνικού Σκουλικάδου καθώς με 13 βαθμούς στον σχετικό πίνακα θέλει πάση θυσία τουλάχιστον 6 βαθμούς στα εναπομείναντα 3 παιχνίδια για να ελπίζει στην παραμονή. Το έργο της νησιώτικής ομάδας θα είναι δύσκολο, καθώς θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την ομάδα του Ναυπακτιακού Αστέρα που θα θέλει να κερδίσει το ματς σε πρώτη φάση να εξασφαλίσει την παραμονή του και μετά να περιμένει στις εναπομείναντες αγωνιστικές κάποια “στραβοπατήματα” της Ζακύνθου.

Σίγουρα, για τους “κυανόλευκους” αυτό το παιχνίδι είναι ένας τελικός, καθώς αν μπορέσουν και αποσπάσουν έναν βαθμό, τότε σε μεγάλο βαθμό να αποφύγουν ακόμα και το σενάριο της ισοβαθμίας για την παραμονή. Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο γήπεδο του Μαχαιράδου.

Η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει από το νησί το πρωί της Κυριακής και αν προλάβει θα επιστρέψει την Κυριακή το βράδυ με το πλοίο των 8.30 από την Κυλλήνη. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει η ομάδα να φύγει από την Ναύπακτο στις 19.15 και φυσικά να έχει ειδοποιήσει το λιμεναρχείο για μια μικρή καθυστέρηση ίσως των 5-10 λεπτών! αλλιώς η αποστολή θα μείνει στην Κυλλήνη!

Το παιχνίδι έχει ώρα έναρξης τις 17.00. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο κος Στέφανος Ξηρογιάννης από την Βοιωτία με βοηθούς τους Βασίλη Πάγουρα και Λεωνίδα Δελή από τον ίδιο σύνδεσμο. 

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.