Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ, αναφορικά με προσφυγή που είχε κάνει ο Γυναικεία ομάδα της Δόξας Πηγαδακίων κατά της επικύρωσης της βαθμολογίας του 2ου ομίλου της Β΄ Εθνικής Γυναικών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δικαστές επικεντρώθηκαν περισσότερο στα υπομνήματα των δύο πλευρών. Η Ζακυνθινή ομάδα εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο κο Παπαντωνίου και η πλευρά της ΕΠΟ από τον νομικό της εκπρόσωπο κο Σαράκη.

Οι άνθρωποι της Δόξας έχουν μια συγκρατημένη αισιοδοξία για την έκβαση της υπόθεσης, στηριζόμενοι πάντα στο δεδικασμένο του Πανδραμαϊκού. Άγνωστο φυσικά πόσο χρόνο θα πάρει για να βγει η απόφαση.

Την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου  η ομάδα της Δόξας είναι αναγκασμένη να δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής αφού αυτή είναι η καταλυτική ημερομηνία. Από εκεί και πέρα οποιαδήποτε απόφαση του Διαιτητικού θα υπερισχύσει για τα περαιτέρω.     

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.