Έπεσε η αυλαία της 8ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Ζακύνθου με 3 παιχνίδια που ολοκληρώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής

Τις ευκαιρίες το Τσιλιβή, τη νίκη ο ΑΟΚ!

Ο ΑΟ Κατασταρίου πήρε το ντέρμπι από τον ΑΟ Τσιλιβή με 2-1 και βρέθηκε μόνος πρώτος στην βαθμολογία της Α΄ κατηγορίας για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος. οι φιλοξενούμενοι “τιμωρήθηκαν” μετά την σπατάλη που έκαναν στις ευκαιρίες και έφυγαν από το γήπεδο με την πίκρα καθώς ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα αλλά δεν μπόρεσαν να μετουσιώσουν σε γκολ όλα όσα δημιούργησαν! Ο έμπειρος Στέλιος Λιβέρης ήταν ο μοιραίος για την ομάδα του ΑΟ Τσιλιβή καθώς έχασε πέναλτι, με την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι και μια ακόμα μεγάλη ευκαιρία. Ευκαιρίες είχαν και οι Μαλλιάς και Φεράτι.

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν ένα πολύ καλό ματς. Από την άλλη πλευρά, ο ΑΟΚ είχε την ουσία και όσες ευκαιρίες του παρουσιάστηκαν τις έκανε γκολ με τον Διονύση Πίσκοπο να είναι ο άνθρωπος του αγώνα αφού πέτυχε και τα δύο γκολ, ένα σε κάθε ημίχρονο. Λίγο πριν το τέλος του αγώνα ο Γούπος ανατράπηκε εντός περιοχής με τον διαιτητή Αντώνη Μποζίκη να δείχνει το σημείο του πέναλτι. Ο Νικολόπουλος ήταν εύστοχος και μείωσε σε 2-1 το οποίο ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΟ Κατασταρίου: (Ανδρέας Γκούσκος) Ποταμίτης, Μουσάϊ, Hristakief, Πλέσσας, Καμπεράϊ, Μουχαμετάϊ, Λίβος (71΄ Χριστουλόπουλος), Βισβάρδης, Πλαρινός, Πίσκοπος, Σπίνος (46΄ Μαλαφούρης λτρ 80΄ Λουκίσας).

ΑΟ Τσιλιβή: (Δημήτρης Σαμαράς) Χαρακτινός, Γιακουμέλος, Παπαδόπουλος, Αρβανιτάκης (77΄ Νταλίπι), Λιβέρης, Φεράτι, Σάλλα, Μαλούχος (70΄ Νικολόπουλος), Γιακουμέλος Τ. (39΄ Φετσάνης), Γούπος, Μαλλιάς.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ


Με το δεξί στο νέο χρόνο ο Αστέρας Μαχαιράδου 2-1 τον ΑΠΣ Ζάκυνθος

Ο Αστέρας Μαχαιράδου κατάφερε να κερδίσει τον ΑΠΣ Ζάκυνθος και μάλιστα με ανατροπή με 2-1 και πήρε βαθμολογική ανάσα. Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 0-1 με αυτογκόλ του Κακολύρη. Αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Στην επανάληψη ο Τσουκαλάς με ένα φοβερό σουτ ισοφάρισε σε 1-1 στο 70΄ και στο 85 ο Σερμπίνης έδωσε τη νίκη στην ομάδα του Αστέρα με 2-1. Ενα τρίποντο το οποίο το ήθελε πάρα πολύ η ομάδα του Αστέρα καθώς βρισκόταν χαμηλά στην βαθμολογία. Αξίζει να σημειώσουμε ότι αποβλήθηκαν ο Σερμπίνης για τον Αστέρα και Τριανταφυλλίδης για τον ΑΠΣ Ζάκυνθος.

Αστέρας Μαχαιράδου: (Aλέκος Αντίοχος)  Γιακουμέλος, Βισβάρδης, Σολωμός, Κακολύρης, Κλάδης, Παππά (71΄ Μαρίνος Ν.), Λύγκας, Σερμπίνης, Γκεζέπης (60΄ Καραμπέρης) Τσουκαλάς, Μπάχος (46΄ Μαρίνος).

ΑΠΣ Ζάκυνθος: (Ντένης Κόκλας) Μουζάκης, Αντίοχος, Ψαθάς (46΄ Κάνδηλας), Πατίρης Βρετός, Φυτόπουλος, Μπάστας, Πατίρης, Ασιμής, Τριανταφυλλίδης, Στεριώτης (67΄ Τσαβαλάς).    


Με εξάρα πέρασε η ΑΕ Αγίου Λέοντα από τον  Έσπερο με 2-6!

Καταιγιστική ήταν η ΑΕ Αγίου Λέοντα/Κοιλιωμένου η οποία πέρασε σαν σίφουνας από τον γήπεδο των Αμπελοκήπων καθώς κέρδισε με το εντυπωσιακό 6-2 τον Έσπερο! Οι φιλοξενούμενοι είχαν την ουσία και κέρδισαν δίκαια τον Έσπερο που δεν μπόρεσε να φανεί στο παιχνίδι. Τα γκολ για την Ενωση τα πέτυχαν οι : Ζώντος (3), Κλάδης Αλ. (2) και Νόκα. Για την ομάδα του Έσπερου τα 2 γκολ πέτυχε ο Κατία.


8Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Θύελλα Αμπελοκήπων – Αστέρας Πλάνου 15-0

Φλόγα Κυψέλης – ΑΟ Λεβάντε 1-4

Αστέρας Μαχαιράδου – ΑΠΣ Ζάκυνθος 2-1

Έσπερος – ΑΕ Αγίου Λέοντα/Κοιλιωμένου 2-6

ΑΟ Καταστάριου – ΑΟ Τσιλιβή 2-1

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.