Ολοκληρώθηκαν τα 3 ματς της Α΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Ζακύνθου στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής. Στο γήπεδο των Αμπελοκήπων, η Θύελλα πέρασε ένα εύκολο απόγευμα καθώς επικράτησε με 8-0 του Έσπερου. Το παιχνίδι δεν αντέχει κριτικής με τους γηπεδούχους χωρίς να πατήσουν γκάζι κατάφεραν και πέτυχαν 8 τέρματα. Τα γκολ για την ομάδα της Θύελλας πέτυχαν οι: Mαταραγκας (2), Κακολύρης (2), Μούστα, Καψάσκης, Κάρδαρης, Ψάρρης. Μετά από αυτή τη νίκη η Θύελλα συνεχίζει την ανοδική της πορεία και βρίσκεται στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Από την άλλη… ο Έσπερος βρίσκεται σε δεινή θέση στην βαθμολογία και για να ελπίζει σε παραμονή θα πρέπει να ψάξει βαθμούς στα επόμενα ματς.

Στα Νταμάρια της Λιθακιάς έγινε ένα πολύ ωραίο ματς. ΑΠΣ Ζάκυνθος και ΑΕ Αγίου Λέοντα αναμετρήθηκαν επί ίσοις όροις με τους γηπεδούχους τελικά να περνούν τη νίκη με 2-1 και τους τρεις πολύτιμους βαθμούς που επιζητούσαν για να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Οι κυανοκτρίνοι προηγήθηκαν στο ημίχρονο με 2-0 με αυτογκόλ και με τον Ασιμή. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν στο β΄ μέρος και μείωσαν με τον Έγκαρχο σε 2-1. Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε, οτι για την Ένωση ‘έχασε πέναλτι το Α΄ μέρος ο Ζώντος και για τον ΑΠΣ Ζάκυνθος στο 75΄ είχε δοκάρι ο Θεοδόσης.

Στο γήπεδο του Μαχαιράδου, ο ΑΟ Τσιλιβή πήρε τη νίκη από την Φλόγα Κυψέλης με 3-1 και συνεχίζει να κυνηγάει την πρώτη θέση. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0 με τα γκολ του νεαρού Γούπου και του Μαρούδα. Στην επανάληψη, η Φλόγα ,μείωσε σε 2-1 με τον Κλάδη για να έρθει ο Νικολόπουλος και να κλειδώσει τη νίκη για την ομάδα του με αυτό το 3-1. Μετά από αυτή τη νίκη, ο ΑΟ Τσιλιβή συνεχίζει την ανοδική του πορεία, εν αντιθέσει με την Φλόγα η οποία από εδώ και πέρα θα πρέπει να ανεβάσει στροφές για να μην μπει σε περιπέτειες.

9η αγωνιστική

Θύελλα Αμπελοκήπων – Έσπερος 8-0

ΑΟ Τσιλιβή – Φλόγα Κυψέλης 3-1

ΑΠΣ Ζάκυνθος – ΑΕ Αγίου Λέοντα/Κοιλιωμένου 2-1

Κυριακή 15/1

Αστέρας Μαχαιράδου -ΑΟ Κατασταρίου

Αστέρας Πλάνου – ΑΟ Λεβάντε    

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.