Στην 2η θέση του βαθμολογικοί πίνακα και πίω από τον Έσπερο βρέθηκε η ΑΕ Καλαμακίου. Η Νεοσύστατη ομάδα της Β΄ κατηγορίας δείχνει ότι βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα αφού οι νίκες διαδέχονται η μία την άλλη. Αυτή την φορά “θύμα” του Καλαμακίου ήταν ο Αστέρας Πλάνου που τον κέρδισε με 6-2. καταφέρνοντας μετά τον μηδενισμό που Απόλλωνα να “σκαρφαλώσει στην 2η θέση του πίνακα έχοντας 22 Βαθμούς!

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΔΩ

Στην πρώτη θέση “καλπάζει” ακάθεκτος προς τον τίτλο ο Έσπερος που διέλυσε τον Βασιλικό με 7-0 και δείχνει ότι έχει “αγκαλιάσει” από νωρίς την κούπα του πρωταθλητή έχοντας 30 βαθμούς. Η Δόξα Λιθακιάς πλασαρίστηκε στην 3η θέση με 21 βαθμούς αφού κέρδισε το Βουγιάτο με 3-0. Ο Παναρκαδικός πήρε το ματς άνευ αγώνος από τον Πειρατή με 3-0. Ο Απόλλωνας μηδενίστηκε στο παιχνίδι με τον Αχιλλέα αφού δεν προσκόμισε τις κατατάσσεις υγείας των ποδοσφαιριστών του. Η αυλαία πέφτει την Δεύτερα με το παιχνίδι Κερί- Αργάσι

kalamaki

 

Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ


ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ  – ΕΣΠΕΡΟΣ       0-7

ΔΟΞΑ ΛΙΘΑΚΙΑΣ  – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΒΟΥΓΙΑΤΟΥ      3-0  

ΚΑΛΑΜΑΚΙ – ΑΣΤΕΡΑΣ  ΠΛΑΝΟΥ       6-2

ΑΠΟΛΛΩΝ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ      (ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΜΑΙΩΣΗ)

ΔΕΥΤΕΡΑ  15/12/2014

ΚΕΡΙ – ΑΡΓΑΣΙ       ΓΗΠ : ΛΙΘΑΚΙΑΣ    ΩΡΑ :  15.00

 

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.