Ένα σπουδαίο ματς διεξήχθη το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο του Αγγερικού, εκεί όπου ο ΑΟ Κατασταρίου και ο ΑΟ Λεβάντε “διασταύρωσαν τα ξίφη τους” για να μπορέσουν να πάρουν το πλεονέκτημα για τα μπαράζ του πρωταθλήματος. Όμως ντέρμπι ήταν μόνο στα χαρτιά καθώς ο ΑΟ Λεβάντε υπέταξε με 4-0 τον ΑΟ Κατασταρίου και έκανε άλμα τελικού! Οι φιλοξενούμενοι ήταν από άλλο πλανήτη και αν δεν υπήρχε ο Ζήβας το σκορ θα είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις σε ένα παιχνίδι που είχε διαξιφισμούς αλλά και αποβολές, δύο για τον ΑΟ Λεβάντε και μια για τον ΑΟ Κατασταρίου!

Αυτό το αποτέλεσμα δίνει το πλεονέκτημα στην ομάδα του ΑΟ Λεβάντε, εν αντιθέσει με τους γηπεδούχους που πλέον θέλουν πάση θυσία ισοπαλία ή νίκη στο 2ο ματς για να πάνε στο 3ο παιχνίδι και να ανατρέψουν αυτό το βαρύ 4-0! Στα του παιχνιδιού τώρα… πριν καλά-καλά αρχίσουν να ζεσταίνονται οι παίκτες, υπήρξαν επεισόδια στο 20΄ που έγιναν όταν μπροστά στο πάγκο του ΑΟ Λεβάντε ο Παππάς με τον Τσιώλη ήρθαν σε αντιπαράθεση, διότι ο παίκτης του ΑΟ Λεβαντε εμπόδισε να πάρει την μπάλα ο παίκτης του ΑΟΚ. Απειλήθηκε σύρραξη με αποτέλεσμα να αποβληθούν και οι δύο παίκτες!

Ο πρώτος διότι κλώτσησε αντίπαλο εκτός φάσης και ο 2ος διότι κτύπησε αντίπαλο εκτός φάσης! Λίγα λεπτά αργότερα, αποβλήθηκε με απ΄ ευθείας κόκκινη κάρτα ο Ρεντόν Ελέζι για τον ΑΟ Λεβάντε ο οποίος εξύβρισε αντίπαλο του. Η ισορροπία δεν άλλαξε εντός αγωνιστικού χώρου καθώς ο πρώτος αποβληθείς παίκτης του ΑΟ Λεβάντε ήταν στον πάγκο και δεν αγωνιζόταν.

Λίγα λεπτά μετά τα επεισόδια ο Βαλάντης Τσουκαλάς άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους κάνοντας το 0-1. Ο ΑΟ Λεβάντε είχε άλλες δύο καλές στιγμές για να διευρύνει το σκορ.  Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με αυτό το 0-1. Στην επανάληψη, ο ΑΟΚ προσπάθησε να πιέσει τον ΑΟ Λεβάντε, ο οποίος όμως στις αντεπιθέσεις ήταν κίνδυνος θάνατος! Το 0-2 το έκανε και πάλι ο Τσουκαλά μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Ο νεαρός Καψάσκης στην συνέχεια με κοντινό πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3 και λίγο πριν το φινάλε ο Γκέρσι Ελέζι με πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 4-0 για την ομάδα του.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι φιλοξενούμενοι στο Β΄ μέρος έχασαν 4 μεγάλες ευκαιρίες να διευρύνουν τον σκορ αλλά από την μία ο νεαρός Ζήβας που έκανε σπουδαίες επεμβάσεις και από την άλλη η αστοχία των παικτών του Λεβάντε κράτησε το σκορ στο 4-0!

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βασίλης Μπέης μα βοηθούς τους Μπάστα και Πυλαρινό και 4ο τον Πλέσσα

ΑΟ Κατασταρίου (Ανδρέας Γκούσκος) Ζήβας, Πάγια, Μηλιωφίτης (58΄ Λίβος), Μουσάϊ, Πλέσσας, Πλαρινός, Μαλαφούρης, Λουκίσας, Πίσκοπος, Παππάς, Χριστάκιεφ.

ΑΟ Λεβάντε (Παναγιώτης Τρουπιώτης) Φαραός, Αγκαλίου, Λογοθέτης, Καπετάνης, Κλάδης, Τσουκαλάς (78΄ Κορφιάτης), Τζανάρη (60΄ Κάψάσκης), Ελέζι Ρεντόν, Ροντό (78′ Γιακουμέλος), Ελέζι Γκέρσι (85΄ Μπελέρης), Τριανταφυλλίδης.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.