Σε ένα παιχνίδι από το οποίο έχει  περισσότερα να κερδίσει και λιγότερα να χάσει, η Ζάκυνθος θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον ισχυρό Πανελευσινιακό στο «Κοσμάς Παπανικολάου» με στόχο το θετικό αποτέλεσμα που θα τη φέρει ακόμα πιο κοντά στον στόχο της παραμονής στην κατηγορία. Από τη στιγμή που η ομάδα ξέμπλεξε με τη λεγόμενη «κόκκινη ζώνη» του υποβιβασμού, έχει σαν στόχο την αποφυγή της 9ης θέσης και παράλληλα του τελευταίου σεναρίου με το οποίο μπορεί να μπλέξει σε περιπέτειες.

Βέβαια, είναι το τελευταίο παιχνίδι πριν τις γιορτές του Πάσχα, ενώ υπάρχει για τη συνέχεια ένα πολύ δύσκολο ματς με τον Α.Ο. Υπάτου στη Θήβα. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης (14.00) για να μπορέσει να επιστρέψει η αποστολή στη «βάση» της με το τελευταίο δρομολόγιο.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Σπύρος Νικολάου από την Αθήνα  με βοηθούς τους Σωτήρη Τζανή (από τον ίδιο σύνδεσμο) και την Παρασκευή Παντελίδου από την Ανατολική Αττική.

Η κυανοκίτρινη αποστολή αποτελείται από τους εξής 16 ποδοσφαιριστές: Γκάρας, Σιμιστήρας, Ντούκας, Κολυβάς, Φυτόπουλος, Μασούρας, Νόνης, Μούστα, Σούρμπης, Μεταξάς, Τάντιτς, Παπαδόπουλος, Περιστέρης, Τελέν, Γεωργακόπουλος και Μαρούδας. Εκτός έμειναν οι τιμωρημένοι Κάρδαρης και Γουσέτης και ο τραυματίας Πέττας. Ο Μαρούδας τελικά ακολούθησε την υπόλοιπη ομάδα παρά τις ενοχλήσεις που ένιωσε μετά το παιχνίδι με τον Παναγρινιακό.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.