Περιθώριο ακόμα μια βδομάδα,  έδωσε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ στον ΑΟ Λεβάντε και τον  Παμβουπρασιακό, προκειμένου να προσκομίσουν τα απαραίτητα στοιχεία και να ολοκληρώσει την κατάθεση των υπομνημάτων, μέσω των οποίων θα διεξαχθεί η δίκη στην εν λόγω επιτροπή.

Μιλάμε για την ένσταση για αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή Καπετάνη του ΑΟ Λεβάντε στο ματς της πρεμιέρας ανάμεσα στις δυο ομάδες στη Ζάκυνθο. Η υπόθεση, είχε πάρει αναβολή δεκαπέντε ημερών, και επρόκειτο να συζητηθεί την Πέμπτη 2/6 οπότε και αποφασίστηκε να δοθεί παράταση μιας εβδομάδας και στις δύο πλευρές Αυτό σημαίνει ότι η συζήτηση της ένστασης, θα διεξαχθεί την ερχόμενη Πέμπτη.

Ανεξάρτητα αν κερδίσει ή όχι την άνοδό του στο γήπεδο ο Παμβουπρασιακός, κάτι στο οποίο βρίσκεται πάρα πολύ κοντά, η συζήτηση της υπόθεσης θα γίνει κανονικά, καθώς σύμφωνα με τον ΚΑΠ, στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, τυχόν παραίτηση της ενιστάμενης ομάδας δεν λαμβάνεται υπόψιν και η συζήτηση της υπόθεσης είναι υποχρεωτική. Θυμίζουμε αντίστοιχα και πέρσι, όταν ο Πανηλειακός ουσιαστικά αποσύρθηκε από την υπόθεση εναντίον του Πανθουριακού,  η ένστασή του συζητήθηκε κανονικά, παρουσία μάλιστα και τρίτου σωματείου το οποίο είχε ασκήσει παρέμβαση.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.