Ποδόσφαιρο στην Γ΄ Εθνική δεν υπάρχει για αυτό το Σαβ/κο λόγω των Εθνικών εκλογών με τον Ζακυνθιακό να έχει αρκετό χρόνο μπροστά του για να προετοιμαστεί κατάλληλα για το επόμενο παιχνίδι στο Κιβέρι.

Χωρίς την πίεση των παιχνιδιών συνεχίζει τις προπονήσεις η ομάδα του Ζακυνθιακού αφού το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας έχει διακοπή για αυτό το Σαβ/κο λόγω των Εθνικών εκλογών. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό με τον τεχνικό Σπύρο Αντωνόπουλο να έχει αρκετό χρόνο μπροστά του για να περάσει ακόμη πιο πολλά πράγματα στους ποδοσφαιριστές του.

H ομάδα έκανε προπόνηση την Λιθακιά το απόγευμα της Τρίτης , ενώ σήμερα είναι προγραμματισμένος να γίνει ο φιλικός αγώνας μεταξύ του Ζακυνθιακού και του πρωτοπόρου της Α΄ κατηγορίας ΕΠΣ Ζακύνθου ΑΟ Λεβάντε. Το φιλικό αυτό παιχνίδι θα γίνει στο Δημοτικό γήπεδο των Αμπελοκήπων στις 15.00. Αυτό θα είναι ένα πολύ καλό τεστ και για τις δύο ομάδες.

Ο τεχνικός του Ζακυνθιακού σε αυτό το φιλικό θα θέλει να δει το επίπεδο ετοιμότητας των παικτών του και περισσότερο αυτών που δεν έχουν πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Η σκέψη του κου Αντωνόπουλου δεν είναι να κερδίσει το συγκεκριμένο παιχνίδι αλλά να ανακατέψει την τράπουλα και να δοκιμάσει σχήματα και πρόσωπα, ίσως να δούμε και αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα.

Από την άλλη για τον Λεβάντε αυτό το παιχνίδι είναι ένα πολύ σοβαρό καστ τεστ και ένα πολύ μεγάλο δείγμα για το τι θα αντιμετωπίσουν οι “νυχτερίδες” αν πάρουν το πρωτάθλημα και πάνε στα μπαράζ ανόδου. Ο τεχνικός της ομάδας Κώστας Κλάδης θα μπορέσει να βγάλει μια εικόνα για το που βρίσκονται οι παίκτες του και αν μπορούν να ανταπεξέλθουν απέναντι σε μια ομάδα ανώτερου επίπεδου. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο ΑΟ Λεβάντε απέκτησε από την Δόξα Πηγαδακίων τον νεαρό  (18 ετών) τερματοφύλακα Στάθη Μουζάκη.

 

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.