Τα σκαλιά της εκκλησίας του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Περπετούρας, ανέβηκε το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου ο διεθνής ζακυνθινός ρέφερι Κων/νος Ψάρρης. εκεί όπου συνάντησε την ελεγκτή της καρδιάς του Αλεξάνδρα Παπαπορφυρίου με την οποία ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου. Φίλοι -φίλες αλλά και συγγενείς του ζευγαριού βρέθηκαν στο συγκεκριμένο σημείο που addi Mare στις Αλυκές Ζακύνθου για να ευχηθούν στους νεόνυμφους.

Μετά την τελετή ακολούθησε δεξίωση στο γνωστό κτήμα. Πανευτυχής ο γαμπρός, απαστράπτουσα η νύφη που έκλεψε τις εντυπώσεις. Πανευτυχής και το πρώην μέλος της ΕΠΣ Ζακύνθου και ο παππούς του Κώστα Ντίνος Σεμιτέκολος. Δίπλα στον Ψάρρη βρέθηκαν και οι διεθνείς διαιτητές Μαλούχος και Διαμαντόπουλος

Όλα κύλησαν μαγικά σε αυτό το απόγευμα του Σαββάτου 21 Ιουνίου. Το μόνο που δεν γνωρίζουνε φυσικά είναι αν η νύφη πάτησε τον γαμπρό ή θα πρέπει ο Κών/νος να κάνει την χρήση του var (!!!)

Eμείς να ευχηθούμε με την φράση “Βίον ανθόσπαρτον”  Η φράση αυτή λέγεται με τη μεταφορική έννοια του ανθόσπαρτου τόπου (τόπου που είναι σπαρμένος ή καλύπτεται με άνθη) με την ευχή το ίδιο να είναι και όλος ο βίος των νεόνυμφων και κάθε δραστηριότητά τους. Και φυσικά πολλούς απογόνους!

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.