Mια εβδομάδα έμεινε ακόμα μέχρι να φύγει και ο Ιούνιος και στο “στρατόπεδο” του ΑΠΣ Ζάκυνθος, υπάρχει σχετική ηρεμία, πλην κάποιων κινήσεων που γίνονται στο βάθος του παρασκηνίου και αφορούν ποδοσφαιριστές εντός και εκτός των τειχών! Συγκεκριμένα, υπάρχουν ζητήματα που είναι ανοικτά και θα πρέπει ‘έως στο τέλος του μήνα να έχουν κλείσει.

Άμεσα θα πρέπει να συγκληθεί το δ.σ. της ομάδας, έτσι ώστε να αποφασιστεί ποια μέλη θα συνεχίσουν και το κυριότερο τους στόχους που θα θέσουν για τη νέα χρονιά. Μέχρι στιγμής αυτό δεν έχει συμβεί με αποτέλεσμα δεν μπορεί να παρθεί καμιά απόφαση που να αφορά το μέλλον του αγωνιστικού τμήματος. Εν μέσω θέρους και με την τουριστική σεζόν να κορυφώνεται σιγά-σιγά, οι επιχειρηματίες έχουν δώσει όλο το βάρος στις επιχειρήσεις τους και έχουν αφήσει την ομάδα σε 2η μοίρα. Φυσικά είναι λογικό όλο αυτό που συμβαίνει.

Χρόνος ακόμα υπάρχει και είναι αρκετός. Το μεγαλύτερο βάρος έχει πέσει στον Διον. Κορωνιό ο οποίος τρέχει τα ζητήματα της ομάδας. Ο ίδιος ενημερώνει για όλες τις κινήσεις του τα υπόλοιπα μέλη του δ.σ. Στο θέμα του προπονητή, όπως όλα δείχνουν η λίστα μεγαλώνει και αρκετοί είναι οι ενδιαφερόμενοι αλλά και αυτοί που ενδιαφέρουν την ομάδα.

Στο 2ο σκέλος είναι και το τεχνικό δίδυμο Καραμαλίκη-Κωστάκη χωρίς ωστόσο να έχει γίνει καμιά κουβέντα μεταξύ των δύο πλευρών. Πάντως η διοίκηση εξετάζει προσεκτικά όλες τις περιπτώσεις. Βέβαια,  η πρόσληψη του προπονητή έχει να κάνει και με τα οικονομικά μεγέθη της νέας χρονιάς και τους στόχους που θα τεθούν.

Από εκεί και πέρα, υπάρχει μια κινητικότητα στο θέμα του Γουίλσον Τσιμέλι. Ο παραγουανός επιθετικός βρίσκεται στη Ζάκυνθο διακοπές και έτσι, έγινε μια συνάντηση . Ο παίκτης έθεσε από την πλευρά του τα δικά του θέλω, τονίζοντας ότι έχει πρόταση από ομάδα των Αθηνών (Γ΄ Εθνικής ) με περισσότερες οικονομικές απολαβές. Η διοίκηση άκουσε προσεκτικά τον ποδοσφαιριστή και μετά από κάποιες ημέρες του απάντησε με τα δικά της θέλω και με γνώμονα πάντα το συμφέρον της ομάδας, τονίζοντας στον παίκτη τα δικαιώματα του αλλά και τις υποχρεώσεις του. Τις επόμενες ημέρες θα έχει ξεκαθαρίσει το θέμα.

Η Ζάκυνθος έχει και plan b αν χαλάσει του Τσιμέλι. Η διοίκηση έχει επαφές με πρωτοκλασάτο φορ από ομάδα αλλού ομίλου ο οποίος έκανε σούπερ χρονιά πέρυσι. Επίσης, στο στόχαστρο έχει μπει ακραίος επιθετικός που αγωνιζόταν σε ομάδα του 2ου ομίλου ο οποίος αγωνίζεται και σαν μικρός τη νέα χρονιά. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το βράδυ της Τρίτης θα συγκληθεί το δ.σ. του συλλόγου.     

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.