Τις προηγούμενες ημέρες δεν έγινε δ.σ., αλλά ούτε πραγματοποιήθηκε η συνάντηση με Βουλευτή και Δήμαρχο. Σε αναμονή το θέμα της πρόσληψης προπονητή

Το Σαβ/κο που πέρασε άπαντες περίμεναν, ότι θα υπάρξουν εξελίξεις σε τρία μέτωπα! Τελικά δεν συνέβη τίποτα απολύτως! Το μόνο που συνέβη ήταν ότι στην ομάδα ανανέωσαν ο δεξιός οπισθοφύλακας της ομάδας Βαλάντης Τσουκαλάς και ο τερματοφύλακας Ιπποκράτης Δήμας. Πρόκειται για 2 παίκτες που βοήθησαν πάρα πολύ την ομάδα στην περσινή της (πλεον) προσπάθεια και στόχος της διοίκησης ήταν να παραμείνουν στον σύλλογο.

Έτσι λοιπόν μετά τον Δημήτρη Τσίγκρηλα και τον Στέλιο Λιβέρη που είχαν συμφωνήσει την περασμένη εβδομάδα, άλλοι δύο παίκτες, προστίθενται στο δυναμικό του συλλόγου και έπεται συνέχεια. Το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής η Ζάκυνθος πραγματοποίησε την πρώτη της μεταγραφή για φέτος. Παίκτης της ομάδας θα πρέπει να θεωρείται ο Πέτρος Στεργίου.

Ο γεννημένος στις 9 Ιουλίου 2004  είναι 20 ετών και μπορεί να αγωνιστεί σαν μικρός. Ο Στεργίου πέρυσι ήταν στον Αστέρα Πετριτή ενώ έχει αγωνιστεί στην Κ19 του ΝΠΣ Βόλου και στον Θιναλιακό. Ο παίκτης αγωνίζεται σαν ακραίος επιθετικός και πέρυσι ξεχώρισε στην ομάδα του Πετριτή

Δεν πραγματοποιήθηκε η συνάντηση…

Την περασμένη Παρασκευή ήταν προγραμματισμένη η συνάντηση του δ.σ. της ομάδας με τον Βουλευτή Διον. Ακτύπη και με τον Δήμαρχο Γιώργο Στασινόπουλο. Τελικά αυτό δεν συνέβη καθώς όπως πληροφορηθήκαμε υπήρξε αυτό το περιστατικό με τα Μαχαιρώματα στο Λαγανά με τους δύο πολιτικούς να βρίσκονται στο νοσοκομείο στο πλευρό των θυμάτων της επίθεσης. Πιθανόν, τις επόμενες ημέρες θα προγραμματιστεί νέο ραντεβού το οποίο θα είναι και καθοριστικό. Έτσι λοιπόν σε αυτό το θέμα, δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη με το δ.σ. να κάθεται σε ανάμενα κάρβουνα.

Δεν έγινε ούτε το δ.σ.

Από την στιγμή που δεν πραγματοποιήθηκε το ραντεβού με Δήμαρχο και Βουλευτή, δεν πραγματοποιήθηκε ούτε το δ.σ. για άγνωστους προς το παρόν λόγους. Οι άνθρωποι της διοίκησης, προφανώς ήθελαν να έχουν κάτι χειροπιαστό από την συνάντηση η οποία δεν έγινε και πολύ πιθανόν τις επόμενες ώρες να συνεδριάσουν για να αποφασίσουν το πως θα πορευτεί η ομάδα τις επόμενες ημέρες στο θέμα των μεταγραφών και φυσικά το μεγάλο θέμα του προπονητή.

Καμία εξέλιξη για προπονητή…

Το ένα έφερε το άλλο το Σαβ/κο που μας πέρασε. Από την στιγμή που δεν πραγματοποιήθηκαν οι συναντήσεις, όλο το θέμα του σχεδιασμού της ομάδας πήγε πίσω, όπως φυσικά και το θέμα της πρόσληψης προπονητή. Αυτή την στιγμή στο κάδρο παραμένουν οι δύο λύσεις. Δηλαδή Καραμαλίκης-Κωστάκης από την μία πλευρά και Πέτρος Τσούκλης από την άλλη!

Μέχρι στιγμής δεν έχει παρθεί καμιά απόφαση. Έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι και στις δυο περιπτώσεις δεν έχει γίνει καμιά διεξοδική κουβέντα, πλην μια πρώτης επαφής. Στην πρώτη περίπτωση εδω και αρκετές ημέρες το μέλος του δ.σ. Διον. Γκλαβάς είχε κάνει μια πρώτη νύξη στον Στάθη Καραμαλίκη αλλά μέχρι εκεί, ενώ το έτερο μέλος του δ.σ. Διονύσιος Κορωνίος είχε τηλεφωνήσει στον Πέτρο Τσούκλη αν πραγματικά ενδιαφέρεται να κατέβει στη Ζάκυνθο.

Από εκεί και πέρα, δεν έχει γίνει κανένα τηλέφωνο και στις δυο πλευρές καθώς, πρωτίστως θα πρέπει να συνεδριάσει το δ.σ. της ομάδας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτό θα συμβεί στις επόμενες ώρες. Τι θέμα Καραμαλίκη-Κωστάκη είναι πιο πολύπλοκο καθώς είχαν συμβεί αυτά τα γεγονότα στον Σβορώνο που ράγισαν το γυαλί και δεν γνωρίζουμε τις προθέσεις των δύο προπονητών αν θέλουν πραγματικά να είναι και πάλι στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας. Από εκεί και πέρα, η διοίκηση κοιτάζει και άλλα πρόσωπα σε περίπτωση που χαλάσουν και οι δύο περιπτώσεις.

Δεν απάντησε ο Τσιμέλι στην πρόταση της Ζακύνθου

Το θέμα του Παραγουάνου επιθετικού Γουίλσον Τσιμέλι εξακολουθεί να είναι στην επικαιρότητα και αυτό γιατί, οι ημέρες πέρασαν και στην πρόταση της Ζακύνθου, ο παραγουάνος δεν απάντησε ποτέ! Είναι ευκόλως αντιληπτό οτι η διοίκηση της ομάδας είναι δυσαρεστημένη από την στάση του παίκτη. Και αυτό γιατί στην συνάντηση την οποία έγινε πριν μερικές ημέρες, η διοίκηση του συλλόγου του είχε κάνει πρόταση και παρά το γεγονός ότι ο ίδιος ο παίκτης έβγαλε ανακοίνωση, η διοίκηση αποφάσισε να περιμένει μερικές ημέρες ακόμα δηλώνοντας ότι η πρόταση στον παίκτη είναι σε ισχύ.

Μόνο που… ο χρόνος τελείωσε και οι άνθρωποι της διοίκησης δεν μπορούν να περιμένουν έναν παίκτη που τους έχει στο περίμενε γυρίζοντας στην Αθήνα και αλλού για να βρει ομάδα. Κύκλοι της διοίκησης αναφέρουν ότι : “Eμείς κάναμε αυτό που έπρεπε. Τιμήσαμε με το παραπάνω τον ποδοσφαιριστή, του κάναμε ακόμα καλύτερη πρόταση από πέρυσι αλλά ο ίδιος δεν έχει σηκώσει το τηλέφωνο αυτές τις ημέρες να μας πει τελικά τι θα κάνει”. Μετά από αυτή την εξέλιξη η διοίκηση θα κινηθεί για την απόκτηση ενός φορ. Πιθανότατα ο παίκτης για προσωπικούς λόγους θέλει να μετακομίσει σε ομάδα της πρωτεύουσας και για αυτό το ψάχνει προς αυτή την κατεύθυνση.  

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.