Ο κύβος ερρίφθη! Ο ΑΟ Βασιλικού δεν δήλωσε στην Α΄ κατηγορία της ΕΠΣ Ζακύνθου και για 2η συνεχόμενη χρονιά όντας πρωταθλητής συνεχίζει στην ίδια κατηγορία που ήταν! Ο πρόεδρος της ομάδας Νίκος Βαρδακαστάνης, όπως και πέρυσι έτσι και φέτος προτίμησε την ασφάλεια της  Β΄ κατηγορίας, παρά το ρίσκο και την αλλαγή επιπέδου της Α΄ κατηγορίας. Έτσι λοιπόν,  ο ΑΟ Βασιλικού θα παραμείνει στην Β΄ ΕΠΣ Ζακύνθου, εν΄ αντιθέσει με την ομάδα της Δόξας Πηγαδακίων που είναι διατεθειμένη ως πρώτη επιλαχούσα να αναπληρώσει το κενό που αφήνει στην Α΄ κατηγορία ο ΑΟ Βασιλικού. Ο Ανδρέας Γκούσκος με ανάρτησή του αναφέρει και επιβεβαιώνει την θέληση της Δόξας να αγωνιστεί στην μεγάλη κατηγορία της ΕΠΣ Ζακύνθου. Η ομάδα της Δόξας αποτελείται επί το πλείστον από νεαρούς ποδοσφαιριστές, αλλά αυτό δεν εμποδίζει την ομάδα στο να κατέβει να αγωνιστεί σε υψηλότερο επίπεδο, μόνο και μόνο για να αποκτήσουν οι μικροί αθλητές την απαιτούμενη εμπειρία. 

Η ανάρτηση του αναφέρει:

 «Όπως ενημερωθήκαμε με έγγραφο από την διοργανώτρια των τοπικών πρωταθλημάτων, θα κληθούμε να αντικαταστήσουμε την ομάδα του Βασιλικού στην Α’ τοπική για τη νέα αγωνιστική σεζόν (Βέβαια το ερώτημα που θα θέτουμε συνέχεια ΔΗΜΟΣΙΑ, στον πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου της ΈΠΣ Ζακύνθου, γιατί το ίδιο δεν έγινε πέρυσι, θα παραμένει).

Είναι απόφαση του συλλόγου, να δώσει την ευκαιρία στους εφήβους ποδοσφαιριστές μας, να ζήσουν την εμπειρία αυτή και να εξελιχθούν.

Για το λόγο, αυτό, επειδή το ρόστερ του συλλόγου μας , είναι νεανικό, όποιος Ζακυνθινός ποδοσφαιριστής θέλει να έρθει στον σύλλογο μας, να βοηθήσει τα νεαρά παιδιά, αναμένουμε την επικοινωνία του. Τέλος, όπως αντιλαμβάνονται τα συνάδελφα σωματεία , που έχουν συνηθίσει να αντλούν νεαρούς ποδοσφαιριστές από τον σύλλογο μας, λόγο αυξημένων υποχρεώσεων, μέχρι την μεταγραφική περίοδο, πλην δύο ήδη συμφωνηθέντων μετακινήσεων, δεν θα γίνει κάποια άλλη αποχώρηση».

Η Δόξα Πηγαδακίων έχει μια ιστορική ευκαιρία μπροστά της καθώς θα συμμετάσχει στην Α’ Κατηγορία στο ανδρικό της τμήμα και θα προσπαθήσει ως στόχο να αναδείξει νέα ταλέντα και να παλέψει για την παραμονή της.

Από εκεί και πέρα η ΕΠΣ Ζακύνθου μόλις κάνει γνωστή την προκήρυξη της θα γίνει γνωστό τι προβλέπεται φέτος για τα σωματεία που θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα και πως θα διεξαχθεί η κατηγορία. Φυσικά έχει ενδιαφέρον αν κάποιος νέος σύλλογος θέλει να ενεργοποιηθεί.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.