Τιμωρητικά η ΚΕΔ έθεσε εκτός πινάκων διαιτησίας τον ζακυνθινό διεθνή διαιτητή Κωνσταντίνο Ψάρρη και λέμε τιμαριωτικά, διότι ο συγκεκριμένος ρέφερι ήταν από τους ανερχόμενους διαιτητές στο ελληνικό ποδόσφαιρο σε μια ακατανόητη απόφαση που βασίζεται πιθανότατα στην αλλαγή της ΕΠΟ και κατ΄ επέκταση της αλλαγής του πλαισίου διαιτητών.

Ο Κων/ος Ψάρρης κόπηκε τόσο από την Super League, όσο και από τις μικρότερες κατηγορίες. Και έτσι ο μέχρι πρότινος διεθνής διαιτητής μπορεί να διαιτητεύει μόνο παιχνίδια τοπικού της ΕΠΣ Ζακύνθου! Φυσικά δεν δόθηκαν εξηγήσεις για το κόψιμο του Ψάρρη.  Πρόκειται αδιαμφισβήτητα για μια απόφαση που έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις όχι μόνο στο περιβάλλον της Ζακυνθινής διαιτησίας αλλά και για όσους ασχολούνται με τον αθλητισμό.

Σίγουρα η ΕΠΣ Ζακύνθου θα πρέπει να αντιδράσει και να μάθει γιατί τέθηκε εκτός πινάκων ένας διεθνής βοηθός που είχε πάντα εξαιρετικές βαθμολογίες . Να πούμε ότι εκτός πινάκων είναι οι διεθνείς διαιτητές Μανούχος και Διαμαντόπουλος και ακόμα αναφέρουν τους Γκάμαρη, Περράκη, Ανδριανό, Μαλούτα, Γκορτσίλα, Βάτσιο και Ματσούκα.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.