12 ημέρα προετοιμασίας της ζακυνθινής ομάδας και όλα βαίνουν καλώς. Λίγες πινελιές απομένουν ακόμα έτσι ώστε να διαμορφωθεί το ρόστερ της νέας χρονιάς. Υπάρχει σαφής βελτίωση της ομάδας, μετά από ένα δεκαήμερο σκληρών προπονήσεων. Αυτό φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού για τους γνωρίζοντες και σε αυτούς τους ελάχιστους που πηγαίνουν στο στάδιο καθημερινά για να δουν την αγαπημένη τους ομάδα.

Στάθης Καραμαλίκης και Μάριος Κωστάκης κάνουν ότι είναι δυνατόν για να φέρουν εις πέρας αυτό το δύσκολο έργο. Από κοντά και οι ποδοσφαιριστές που δείχνουν ζήλο και υπομονή, παρά την αφόρητη ζέστη που επικρατεί στο νησί όλο το καλοκαίρι. 22-24 παίκτες κάθε απόγευμα και ενίοτε πρωί τα δίνουν όλα για να διεκδικήσουν μια θέση στην 11άδα του νέου ΑΠΣ Ζάκυνθος. Βέβαια λείπουν ακόμα οι τελευταίες πινελιές που αφορούν κάποιες θέσεις με κύρια αυτή του φορ μετά το “ναυάγιο” με Νίκολι.

Διοίκηση και τεχνικό επιτελείο ψάχνουν να βρουν το κατάλληλο παίκτη για αυτή την θέση. Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν κατασταλάξει κάπου αλλά ο συγκεκριμένος επιθετικός περιμένει κάτι από ομάδα της Β΄ Εθνικής κατηγορίας και έχει τους νησιώτες στο περίμενε για μερικές ημέρες ακόμα.

Επίσης η ομάδα μετά την φυγή του Τσίγκρηλα, ψάχνει να βρει έναν κεντρικό αμυντικό που να μπορεί να “δέσει” με τον Μούστα. Μέχρι στιγμής αυτή την δουλειά την κάνει ο έμπειρος Λιβέρης. Και επειδή στην Ελλάδα λέμε ουδέν μονιμότερο του προσωρινού, υπάρχει περίπτωση να δούμε το έμπειρο ζακυνθινό παίκτη, φέτος σε αρκετά παιχνίδια στα μετόπισθεν, κάτι που δουλεύει ο Στάθης Καραμαλίκης ο οποίος έχει την λογική ότι ο Λιβέρης μπορεί να κατεβάσει και να μοιράσει σωστά την μπάλα από την άμυνα στην μεσαία γραμμή. Αυτό βέβαια θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από την εξέλιξη ενίσχυσης του ρόστερ!

Από εκεί και πέρα… υπάρχουν πληροφορίες ότι η Ζάκυνθος ψάχνει κάτι καλό στην μεσοεπιθετική της γραμμή. Ψάχνει έναν παίκτη που να κρατάει την μπαγκέτα και να συγχρονίζει την ομάδα όταν αυτή δημιουργεί. Έναν παίκτη που μπορεί να αγωνιστεί σε αρκετές θέσεις της μεσοεπιθετικής γραμμής της ομάδας ο οποίος μπορεί να λύνει αρκετά προβλήματα και φυσικά να ανεβάζει επίπεδο όλη την ομάδα.

Την Τετάρτη φιλικό με Θύελλα Πύργου…

Την αρχόμενη Τετάρτη η ομάδα της Ζακύνθου θα δώσει το πρώτο της φιλικό παιχνίδι εντός έδρας στο Δημοτικό Στάδιο με την Θύελλα Πύργου, μια ομάδα που αγωνίζεται στην Α΄ κατηγορία της ΕΠΣ Ηλείας και έχει θέσει ως στόχο το πρωτάθλημα και την άνοδο στη Γ΄ Εθνική κατηγορία. Το ματς θα έχει ώρα έναρξης τις 16.30 στο στάδιο.  

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.